Rabobank Ledendagen op Avonturenboerderij Molenwaard

6 september 2022 15:24

Op 10 tot en met 14 oktober vind de Week van de Coöperatie plaats. Samen met jullie willen we dit vieren op speciale Rabobank Ledendagen! Beleef op 8 en 9 oktober het oer-Hollandse boerenlandleven met jouw kids op Avonturenboerderij Molenwaard!

Wegens overweldigende belangstelling zijn de Rabobank ledendagen 2022 op 8 en 9 oktober volledig uitverkocht, daarom is 5 november als extra dag toegevoegd.

• Adres: Wilgenweg 3, Groot-Ammers

• Openingstijden: 09:30 – 18:00 uur

• Geschikt voor kinderen van 0 tot 10 jaar

• Gratis entree & parkeergelegenheid

• Maximaal 4 personen per aanmelding


Geniet met je kind van attracties & shows, laat ze hun boerderijdiploma behalen of doe mee aan het Rabo (W)eetspel over voedselverspilling! Daarnaast komt, speciaal voor de ledendagen, het populaire varkentje Peppa Pig!

Samen met de Avonturenboerderij willen we kinderen op een speelse manier leren waar ons eten vandaan komt en bewust te maken van een gezonde levensstijl. Inclusief een gratis leuke foto als herinnering aan deze leuke en leerzame dag!


Meld je hier aan. Hopelijk zien we jou daar!

Over de Avonturenboerderij

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun, nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows! Samen beleef je een onvergetelijke dag middenin de Hollandse polder.