Digimaatje zoekt jou

28 maart 2022 12:16

Digimaatjes is van start gegaan! Een samenwerking tussen Rabobank en Bibliotheek aan den IJssel. Met als doel mensen uit Capelle en Krimpen aan den IJssel digitaal vaardig(er) maken. Wie digivaardiger wil worden is van harte welkom bij medewerkers van Rabobank en de bibliotheek. Die speciaal voor dit project worden getraind en ingezet.

Partner ondernemersgala Hoeksche Waard

Boodschappen doen, bankieren en beeldbellen met dierbaren. Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. En je kunt steeds meer met de computer of mobiele telefoon. Vind je dat lastig? Dat is jammer, want internet kan juist ook zo leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan spelletjes doen, muziek luisteren of de krant lezen. Daarom leggen onze Digimaatjes je graag uit hoe het allemaal werkt.

Aan de hand van jouw vragen maken we een plan. En samen bepalen we hoe vaak je afspreekt in de Bibliotheek in Capelle aan den IJssel. De begeleiding is 1 op 1. Na afronding van het traject krijg je van Rabobank ook nog eens een jaarabonnement van de Bibliotheek cadeau.

Meer weten? Dat kan via de email: p.vanschaick@bibliotheekaandenijssel.nl, maar je mag ook bellen met de bibliotheek op 010-4503244 of je aanmelden aan de balie van de Rabobank.*

*Check de actievoorwaarden