Doe mee aan de zakgeldactie

22 augustus 2022 9:01

Open vandaag nog de gratis Rabo JongerenRekening! Ontvang een leuk welkomstcadeau naar keuze en €10,- zakgeld van de Rabobank.

Van zakgeld tot zelf verdienen

Leren omgaan met geld, daar hoort een eigen betaalrekening bij. Heel leerzaam maar ook best spannend. Als ouder of verzorger wil je natuurlijk graag nog wat controle houden. Daarom kun je zelf instellen wat je kind kan en mag met deze betaalrekening. Jong geleerd is oud gedaan, doe daarom mee aan de zakgeldactie!

Wat houdt de zakgeldactie in?

Open een JongerenRekening voor je kind tot 1 december 2022 op de website van Rabobank of in je Rabo App en meld je kind vervolgens aan voor de zakgeldactie via deze registratiesite. Dan krijgt je kind € 10,- zakgeld van de Rabobank.

Met de zakgeldactie dragen we graag een steentje bij aan het leggen van een goede basis van financiële zelfredzaamheid. Door zelf over zakgeld te beslissen, leren kinderen de waarde van geld kennen. Dat is belangrijk voor later, want juist dan moeten ze hun wensen kunnen afstemmen op hun inkomsten en een financieel gezond leven.

Kijk hier voor de actievoorwaarden!