Vacature Raad van Commissarissen

23 oktober 2023 13:17

Zoek je een rol als commissaris bij een toonaangevende organisatie met een sterk maatschappelijke focus? Dan heeft Rabobank Hollandse IJssel een mooie vacature voor jou!

Profiel

Rabobank Hollandse IJssel zoekt een gedreven commissaris met een onafhankelijke en positief-kritische grondhouding. Als betrokken en actief lid van de Raad van Commissarissen (RvC) zorg je dat Rabobank Hollandse IJssel bijdraagt aan het versterken van de samenleving en het welzijn van individuen. Voor de directie ben je een klankbord en vanzelfsprekend vervul je de ambassadeursrol met veel plezier. De nieuwe commissaris is maatschappelijk betrokken en een energieke teamplayer die de coöperatie een warm hart toedraagt. Je bent gewend om te anticiperen op een sterk veranderende samenleving en organisatie, en kijkt hier met een verfrissende blik naar. Als persoon ben je verbindend, sensitief en heb je affiniteit met de maatschappelijke thema’s waar we ons voor inzetten: Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en Energietransitie.

Als commissaris verbreed je tegelijkertijd jouw eigen kennis en ontwikkel je jezelf door samen te werken met stakeholders uit het netwerk van Rabobank, deskundige medewerkers van Rabobank en door gebruik te maken van de opleidingsmogelijkheden op gebied van kennis en competenties.

Tot slot is het van belang dat je klant en lid bent van Rabobank Hollandse IJssel en woont of werkt binnen het leefgebied van de bank (omgeving Gouda). In verband met de diversiteit binnen de RvC worden met name vrouwen en jongeren uitgenodigd om te solliciteren.

Meer informatie

Heb je interesse in de commissaris positie bij Rabobank Hollandse IJssel? Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ed Brouwer, voorzitter van de RvC, via e.brouwer30@gmail.com


Bekijk de volledige profieltekst hier!

Solliciteren

Heb je interesse om te solliciteren, stuur dan je cv en korte motivatie naar directie.kring.zh@rabobank.nl. De eerste ronde is een kennismakingsronde en vindt plaats op maandag 13 november 2023 tussen 16.30-20.00 uur op het Rabobank kantoor in Gouda. Graag ontvangen we uiterlijk 12 november jouw reactie.