Een eerste huis event. Speciaal voor jongeren!

2 mei 2023 15:07

Het vinden van een eigen plek is voor jongeren niet altijd zo makkelijk. Betaalbare huizen zijn schaars tegenwoordig. Bij Rabobank bieden we graag de helpende hand.

Verzend het artikel per e-mail

We leggen uit wat er bij het kopen van een huis komt kijken, waar je op moet letten en geven tips over duurzaamheid, etc. Soms is er namelijk toch meer mogelijk dan je denkt. Daarom organiseren we voor jongeren Jouw Eerste Huis Event op 30 mei in het kantoor van de Rabobank in Heinenoord en op 21 juni in het kantoor van de Rabobank in Gorinchem. De avond begint om 19.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Je hoeft geen klant te zijn van de Rabobank.

Programma
18.30 uur Inloop
19.00 uur Aanvang programma met informatie over het kopen van jouw eerste huis
19.45 uur Uiteen in workshops
21.15 uur Einde avond

Er zijn workshops vanuit de notaris en makelaar, maar er is ook een workshop over woninginrichting en het maken van een moodboard.

‘Het belooft een interessante avond te worden, vertelt Valentijn Blok, lid van de ledenraad en zelf ook zoekende op de woningmarkt. ‘Op het programma staan onder andere speeddates met financieel adviseurs van de bank, workshops met informatie vanuit de makelaar en de notaris en nog veel meer. Ik denk dat het de moeite waard is om een kijkje te komen nemen. Ook als je nu nog niet op zoek bent, maar pas over een paar jaar, dan is het programma ook interessant.’

Meer mogelijk dan je denkt

Wat heb je te besteden, moet je nog even sparen of is huren een optie? Misschien ben je zzp’er of heb je een tijdelijk contract. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Het event is voor iedereen vrij toegankelijk. Je hoeft geen klant te zijn van de Rabobank. We organiseren de avond voor alle jongeren uit de regio die antwoord willen op vragen over hun eerste huis. Het belooft een informatieve en gezellige avond te worden! Graag tot ziens op 30 mei of 21 juni!

Meld je hier aan!