Jouw Eerste Huis Event

10 januari 2024 15:44

Het vinden van een eigen plek is niet altijd zo gemakkelijk. Betaalbare huizen zijn schaars. Bij Rabobank kun je rekenen op hulp om jouw eerste droomhuis toch mogelijk te maken. We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt over hoe dit werkt en wat je allemaal moet regelen. Kom daarom naar 'Jouw Eerste Huis Event'.

verhuizen

De avond begint om 19.00 uur en duurt ongeveer 2 uur.


Programma
18.30 uur Welkom, loop gerust al binnen
19.00 uur Start programma met plenair gedeelte
19.45 uur Ronde 1 workshops/speeddates
20.15 uur Ronde 2 workshops/speeddates
20.45 uur Ronde 3 workshops/speeddates
21.15 uur Einde

Inhoud van het event

‘Het belooft een interessante avond te worden, vertelt Valentijn Lok, 20 jaar, lid van de ledenraad Rotterdam en zelf ook zoekende op de woningmarkt. ‘Op het programma staan onder andere speeddates met financieel adviseurs van de bank en er is een notaris die je laat weten waaraan je moet denken bij de aankoop van een huis. Ook is er een lokale makelaar aanwezig die je meer vertelt over wat hun rol is en wat zij voor jou kunnen betekenen. En om de beleving compleet te maken, kun je met een interieurstylist kijken naar jouw favoriete woonstijl. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Ook als je nu nog niet op zoek bent, maar pas over een paar jaar, is het programma interessant.’

Meer mogelijk dan je denkt

Benieuwd wat je kunt lenen, moet je nog even sparen of is huren een optie? Misschien ben je zzp’er of heb je een studieschuld of flexibel contract? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Het event is voor iedereen vrij toegankelijk en zonder kosten. Je hoeft geen klant te zijn van de Rabobank. We organiseren de avond voor alle jongeren uit de regio Zuid-Holland die antwoord willen op vragen rondom de aankoop van hun eerste huis. Het belooft een informatieve en gezellige avond te worden!

Dus kom gezellig langs voor een avond vol inspiratie en plezier. Via het registratieformulier kun je je aanmelden en alvast een keuze maken voor een speeddate en de workshops.