Werken bij de Bedrijvendesk Rabobank Kring Zuid-Holland

15 juni 2023 10:16

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie: Growing a Better World Together. Met grote en kleine initiatieven willen we de wereld een beetje beter maken. En dat begint lokaal, door van betekenis te zijn in de omgeving. We helpen onze klanten met het realiseren van hun ambities en dragen we tegelijkertijd bij aan de welvaart en het welzijn in onze omgeving.

Als adviseur Bedrijvendesk sta je klaar voor MKB-klanten door (complexe) vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij hun Financieringsaanvragen. Je dient als sparringspartner en levert maximale klantwaarde door verder te kijken dan de klantvraag. Dagelijks staan er 14 teams klaar met ruim 370 collega’s om onze MKB-klanten snel, efficiënt en klant gedreven te helpen. Wij willen onze klanten een risicobewuste en excellente klantbeleving laten ervaren.

Ben jij benieuwd wat er op een gemiddelde werkdag op jouw To Do List staat? Kom dan eens een (virtuele) kop koffie op thee drinken met Annemieke Leentvaar Kleijn (Manager Bedrijvendesk Zuid-Holland)

Jouw carrière. Start op jouw manier

Rabobank is altijd op zoek naar jonge, ambitieuze mensen die zichzelf, de bank en de wereld een beetje beter willen maken. Als junior binnen een van onze vakgebieden heb je alle mogelijkheid om uit te groeien tot een professional in jouw vakgebied. Kies je voor een carrière bij Rabobank dan staat de deur open om door te groeien, draag je bij aan maatschappelijke thema’s en geniet je van fijne extra’s zoals een persoonlijk ontwikkelbudget. Kortom, Rabobank biedt alle kansen om je carrière te starten én in te vullen op jouw manier. Dus werk jij graag in een team, ben je nieuwsgierig, communicatief en wil je aan de slag bij een bank die midden in de maatschappij staat? Bekijk onze vacatures!

https://rabobank.jobs/nl/