Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage

9 november 2023 13:29

Omdat we als Rabobank 125 jaar bestaan stellen wij dit jaar eenmalig een extra bijdrage van € 125.000 beschikbaar voor jouw regio om te besteden aan duurzame projecten en initiatieven. Welke lokale initiatieven en welke projecten kunnen volgens jou een financiële bijdrage gebruiken?

Denk met ons mee

In jouw buurt, stad of regio zijn er ongetwijfeld buitengewone initiatieven die dag in dag uit werken aan een positieve impact op de omgeving. Maar denk ook eens aan initiatieven die een steuntje nodig hebben om juist van de grond te komen. Misschien ben je zelf wel betrokken bij één van deze initiatieven of ken je mensen die betrokken zijn. Denk aan non-profitorganisaties of wijkinitiatieven die zich inzetten voor de kwetsbaren in onze samenleving, het buurtproject die straten, pleinen en speeltuinen meer leefbaar maken, een cultureel centrum dat kunst en cultuur bereikbaar maakt voor iedereen of initiatieven die bijdragen aan het verduurzamen van de wijk- en/of verenigingsgebouwen.

Heb je nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook eens de infographic.

Aanvraag indienen

Tot en met 30 november is het mogelijk om een aanvraag in te dienen via onze website. Uiterlijk 18 december vindt communicatie plaats naar de aanvragers of de aanvraag al dan niet gehonoreerd wordt.

Dien jouw aanvraag in