Rabo MKB Duurzaamheidsbijdrage voor Parkhotel Tjaarda

4 april 2024 13:29

Als één van de eerste Friese Rabobankrelaties ontving Parkhotel Tjaarda een Rabo MKB Duurzaamheidsbijdrage van 10.000 euro. Deze bijdrage komt uit een budget van 50 miljoen euro dat we vanuit ons 125-jarige jubileum beschikbaar stellen voor duurzame investeringen van MKB-relaties. Het Parkhotel ontvangt de bijdrage specifiek voor de aanschaf van warmtepompen.

3 mannen bij een hotel

Verkleinen ecologische voetafdruk

Tjitte de Wolff, directeur van Parkhotel Tjaarda, geeft aan enorm verheugd te zijn met de bijdrage. ‘Met de installatie van de pompen verbetert de energie-efficiëntie en de ecologische voetafdruk wordt verkleind. Dat past helemaal bij onze duurzaamheidsambities. Het is niet voor niets dat we al jaren het gouden certificaat van Green Key hebben. Daarmee laten we zien dat we duurzaamheid serieus nemen en meer voor het milieu doen dan wettelijk verplicht is.’

Jubileumbudget

Vanwege het 125-jarige Rabobank jubileum werd een miljoenenbudget beschikbaar gesteld voor duurzame investeringen van MKB relaties. Relaties kunnen tot een bijdrage tot 12,5% van de investering met een maximum van 10.000 euro ontvangen. Een initiatief waar onze klanten hun voordeel mee kunnen doen. Misschien kan het net dat extra steuntje in de rug zijn om over te gaan tot een groenere en meer milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Ook op deze wijze draagt Rabobank haar steentje bij aan een betere wereld.

Meer informatie over Parkhotel Tjaarda en hun duurzaamheidsinitiatieven? Parkhotel Tjaarda en MVO – duurzaamheid

Meer informatie over de Rabo MKB Duurzaamheidsbijdrage? Rabo MKB Duurzaamheidsbijdrage - Rabobank