Benieuwd naar hoe je begint met verduurzamen?

4 oktober 2021 14:10

Denk jij wel eens na over energie besparen in je huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ontdek eenvoudig het stappenplan om je huis te verduurzamen.

Beeld Webinar Duurzaam Wonen

Uitleg door experts

In dit speciale webinar werd je wegwijs gemaakt in de wereld van verduurzamen. Hierin kwamen verschillende experts aan het woord. Evert Swart van Energie Inspectie vertelde over verschillende subsidiemogelijkheden. Menno Bekkema van Bekkema Installatietechniek gaf een toelichting op de diverse mogelijkheden die er zijn om je huis te verduurzamen. Onze financieel adviseurs Karin Balk en Mirjam Westerhoff vertelden over HomeQgo en hoe je je duurzame verbouwing kunt financieren. Kortom, we hebben veel informatie gegeven over de stappen die je kunt nemen om je woning te verduurzamen.

Beeld Webinar Duurzaam Wonen

Bekijk ons webinar

Wil jij ook aan de slag met het verduurzamen van je huis? Denk je aan het aanschaffen van zonnepanelen of wil je gaan isoleren? Bekijk dan ons webinar (kijktijd ca. 45 minuten) over alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van duurzaam wonen.

Rabo WoonCafé

In het najaar organiseren we als vervolg op het webinar Duurzaam Wonen een aantal Rabo WoonCafés. Tijdens deze momenten zijn een financieel adviseur, een makelaar en een notaris aanwezig. Hier kun je zonder afspraak terecht. De datums voor deze wooncafés zijn nog niet bekend. Wil je hiervoor een uitnodiging ontvangen? Mail dan naar communicatie.frl@rabobank.nl . De datums komen ook op de website te staan.

Adviesgesprek

Heb je al plannen en wil je een adviesgesprek over duurzaam wonen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur je gegevens dan naar financieeladvies.kring.FRL@rabobank.nl . We nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen. Meer informatie vind je ook op rabobank.nl/duurzaamwonen .