Rabobank zoekt een nieuw lid voor haar Raad van Commissarissen

18 oktober 2023 10:00

Heb jij hart voor de lokale samenleving met een uitgebreid lokaal netwerk? En vind je het daarnaast leuk om verbinding te maken en te zorgen voor een goed samenspel tussen commissarissen, ledenraad, leden en medewerkers van Rabobank De Zuidelijke Baronie? Dan ben jij misschien het nieuwe lid van de Raad van Commissarissen dat wij zoeken!

Organisatie

Rabobank De Zuidelijke Baronie maakt deel uit van kring Zuid-West Nederland, samen met de leefgebieden Breda Amerstreek, West-Brabant Noord, Zeeuwse Delta, Zeeuws-Vlaanderen en Zuid-West Brabant. De bank bestaat uit medewerkers die denken in kansen, ambitieus zijn en werken in een resultaatgerichte cultuur. Wij houden van creatieve, ondernemende mensen met een echte teamspirit die elkaar feedback geven om beter te worden. We geven elkaar de ruimte en inspireren elkaar om – ook samen met klanten en leden – nieuwe ideeën (door) te ontwikkelen.

Als coöperatieve bank streeft Rabobank ernaar om de ambities van leden en klanten te verwezenlijken. Daarvoor is het belangrijk dat elke lokale bank een deskundig toezichthouder en klankbord heeft in de vorm van een Raad van Commissarissen (RvC). De RvC bestaat uit leden uit onze omgeving die gevraagd en ongevraagd advies geven aan onze directie, toezicht houden op ons beleid en de ledeninvloed waarborgen.

Profiel

Bekijk hier de profielschets.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Peter van Heusden, voorzitter RvC, via p.vanheusden@outlook.com en 06 – 34 55 47 15 of William van Trier, lid RvC, via wtrier@home.nl en 06 – 16 44 65 52.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je cv en motivatie vóór 25 november 2023 naar directie.kring.zwn@rabobank.nl

De eerste ronde gesprekken staan gepland op woensdag 13 december 2023 in de middag en de tweede ronde gesprekken op woensdag 20 december 2023 in de middag in Zundert.