Inspiratieavonden Rabo ClubSupport voor Sport & Cultuur

15 januari 2024 13:37

Een nieuw jaar met nieuwe kansen voor clubs & verenigingen! Wat zijn jullie doelen, dromen en ambities? Misschien wil je de club toegankelijker maken, meer sponsors werven of het clubhuis verduurzamen? Met Rabo ClubSupport Ondersteuning bieden we ondersteuning op maat. Groot of klein, wij vinden dat élke droom telt. Met Rabo ClubSupport helpen we je om jullie ambities waar te maken.

afbeelding

Inspiratieavonden Sport & Cultuur

Om te laten zien wat Rabo ClubSupport Ondersteuning voor jouw vereniging of stichting te bieden heeft, organiseren we drie inspiratieavonden voor sport & cultuur:

· Maandag 26 februari bij de Goese Golf in Goes, klik hier om jezelf aan te melden

· Dinsdag 27 februari bij ZUITNL in Etten-Leur, klik hier om jezelf aan te melden

· Donderdag 7 maart bij De Koning van Engeland in Hulst, klik hier om jezelf aan te melden

We raden je aan om met tenminste één ander bestuurslid aanwezig te zijn, zodat je daarna samen aan de slag kunt met je hulpvraag of ambitie.

Tijdens deze inspiratieavonden hoor je wat er mogelijk is om jullie doelen te realiseren en daarnaast vertellen we je alles over het verduurzamen van je club. We bekijken de kansen en uitdagingen, ambities en dilemma's waar je als club tegen aanloopt bij je verduurzamingsvraagstuk. Ook ontdek je dat verduurzamen meer is dan alleen de energierekening verlagen. En je komt te weten dat je met weinig inspanning al veel kunt bereiken. Rabo ClubSupport kan jouw club ondersteunen met begeleiding op maat en dit doen wij samen met onze partners LKCA en NOC*NSF.

Programma

19.00 uur | Ontvangst

19.30 uur | Welkom door Rabobank & Rob Veenman

19.45 uur | Uitdagingen op de club

20.15 uur | Duurzame club van de toekomst

20.45 uur | Vervolg en mogelijkheden rondom ondersteuning

21.15 uur | Borrel met hapje en drankje

22.00 uur | Afsluiting