Rabobank Startup & Scale-up team Oost Brabant gevestigd op de High Tech Campus en The Gate

10 november 2022 15:07

Met trots kunnen we aankondigen dat het Startup & Scale-up team van Rabobank te vinden is op High Tech Campus en The Gate.

Verzend het artikel per e-mail
Light bulb against bright fires. Fire and smoke background

High Tech Campus

Met trots kunnen we aankondigen dat het Startup & Scale-up team van Rabobank iedere woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur te vinden is op High Tech Campus. Tijdens dit inloopmoment kunnen startups & scale-ups terecht met al hun vragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om op andere momenten een afspraak te maken met een van onze Startup & Scale-up bankers en zijn de bankers aanwezig bij events en netwerken. Het team is gevestigd in het Bétagebouw 9 (ruimte 24).

The Gate

Rabobank is toegetreden als partner tot hét platform waar tech startups in de eerste fase van hun bestaan terecht kunnen om een vliegende start te maken; The Gate. Iedere eerste maandag van de maand is ons Startup & Scale-up team aanwezig op het TU/e terrein, 2e verdieping hub Alpha in Eindhoven. Tijdens deze ‘inloopmaandagen’ van The Gate kan ons Startup & Scale-up team startups helpen met vragen over de best passende financiële oplossingen, het geven van inzichten en het leggen van waardevolle verbindingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om op andere momenten een afspraak te maken met een van onze Startup & Scale-up bankers.

“ “In welke levensfase je ook zit, van start-up tot IPO, als bank zijn we je go-to partner voor verdere groei” - Vincent Ruis, Startup & Scale-up banker”

Waar kan het Startup & Scale-up team startups mee helpen?

Het Startup & Scale-up team van Rabobank is een team van dedicated specialisten die startups en scale-ups ondersteunen in hun succes. Omdat ze dagelijks met snelgroeiende innovatieve bedrijven werken, begrijpen ze de behoeften en uitdagingen. Zij kennen de taal van investeerders en financiers. Met financiële producten en diensten, (internationale) kennis en het ontsluiten van hun uitgebreide netwerk - van waardevolle introducties bij investeerders tot het leggen van relevante connecties met andere ondernemers - helpen ze startups & scale-ups om hun ambities waar te maken.

Contactgegevens

Het team is te bereiken via Startup & Scale-up banker Michel Ziekman, telefoonnummer: (06) 25 51 20 15 of mail: Michel.Ziekman@Rabobank.nl. Meer informatie over onder andere financieringsoplossingen kun je vinden op: www.rabobank.nl/startup-scaleup. Een van de unieke producten van Rabobank is de Rabo Innovatielening.

Rabo Innovatielening

Stel, je bent een startup of scale-up ondernemer. En je weet zeker dat met jouw innovatie een hele markt te veroveren is. Maar je hebt alleen dat financiële zetje nog nodig voor die doorontwikkeling van je prototype, of de opschaling naar je markt toe. Kijk dan eens naar de Rabo Innovatielening. Pitch je plan voor onze jury met ervaren bankiers en ondernemers en hoor of je de lening te pakken hebt! Meer informatie over de Rabo Innovatielening vind je hier.