Coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage voor 9 projecten in Rijssen/Enter

22 december 2023 12:07

Omdat Rabobank dit jaar 125 jaar bestaat, zetten wij ons extra in voor de lokale regio’s. Met een eenmalige extra bijdrage ondersteunen wij duurzame projecten en initiatieven die de lokale samenleving in Rijssen en Enter versterken.

Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage

Impactvolle aanvragen

Wij zochten de afgelopen periode, samen met onze leden en klanten, actief naar lokale initiatieven en projecten die financiële ondersteuning nodig hadden. En dat heeft succes gehad! In Twente & de Achterhoek werden 348 aanvragen gedaan. Daarvan zijn 76 aanvragen daadwerkelijk ondersteund met een bijdrage vanuit de Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage. De cheques voor Rijssen en Enter zijn op 19 december uitgereikt door Robin Geerdink, directeur coöperatieve Rabobank.

Deze projecten krijgen een bijdrage:

    € 7.500 voor SPG ’t Leijerweerd voor (duurzame) aanpassingen van de manege € 10.000 voor Atletiekvereniging AV Rijssen voor verduurzaming van het clubgebouw € 5.000 voor Stichting Carintreggeland voor een tovertafel op de locatie Eltheto in Rijssen € 5.000 voor Stichting Gastvrij Wierden – Enter voor een hardloop-trial langs de Regge € 7.500 voor de Enterse Ondernemings Vereniging voor het aanleggen van een groenstrook € 15.000 voor Stichting Twents Reggedal voor de bouw van Ganzenstal € 12.500 voor de Stichting Rijssense Musea voor verduurzaming van het auditorium in het Koetshuis van het Rijssens Museum € 7.500 voor PV Het Luchtvermaak voor verduurzaming van de accommodatie € 5.000 voor IVN Rijssen-Enter voor educatie-project in de natuur

Allemaal dragen ze op hun eigen unieke manier bij aan de verduurzaming van onze samenleving. Wij wensen alle organisatie heel veel succes met de uitvoering van hun project.

Meer lezen over hoe Rabobank bijdraagt? Kijk op rabobank.nl/impact.