Benoeming directeur coöperatieve Rabobank Altena-Bommelerwaard

23 december 2022 9:13

Na een zorgvuldig doorlopen proces zijn we verheugd te melden dat Dick van Rhee benoemd is tot directeur coöperatieve Rabobank Altena-Bommelerwaard. Dick maakt al ruime tijd deel uit van het directieteam van kring Midden-Brabant en heeft ruime ervaring in deze functie bij Rabobank De Langstraat. Hij volgt Joan Wassink op per 1 januari 2023. Hij blijft eveneens directeur coöperatieve Rabobank van De Langstraat.

Dick geeft aan:

“Altena en de Bommelerwaard vormen een prachtige regio met veel unieke kansen. Het groen, het water, de innovaties in de land- en (glas)tuinbouw, het ondernemerschap, de saamhorigheid en nuchterheid spreken mij enorm aan. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s, de ledenraad en de RvC vorm te geven aan een verdere groei van deze streek. Het is een mooie aanvulling op mijn baan als directeur coöperatieve Rabobank De Langstraat.”

Peter de Bruin, directeur Bedrijven van Kring Midden-Brabant neemt het stokje van Joan over voor het thema Banking4Food.

Ander contactpersoon, dezelfde dienstverlening

Dick van Rhee neemt de werkzaamheden van Joan Wassink als directeur coöperatieve Rabobank Altena-Bommelerwaard over. De dienstverlening voor wat betreft je bankzaken blijft hetzelfde, er verandert niets.

Heb je vragen over je bankzaken? In de RaboBankieren App of op www.rabobank.nl vind je veel antwoorden op je vragen. Telefonisch kun je ons bereiken op 088-7226600 voor Particulieren en 088-7226666 voor Bedrijven.