Bijeenkomst voor ondernemers 'Geldstress de Baas'

15 mei 2023 15:30

Op 26 juni organiseren wij de bijeenkomst “Geldstress de Baas” bij Station88. Wij nodigen jou hier graag voor uit. Onder leiding van dagvoorzitter Lilian Damen-Evers, directeur coöperatieve Rabobank Tilburg en omstreken nemen wij je mee in alle mogelijkheden die jij als werkgever hebt en ook nodig hebt. Het belooft een informatieve, inspirerende en waardevolle middag te worden.

Verzend het artikel per e-mail

De inflatie stijgt, energieprijzen rijzen de pan uit. Dit is het nieuws van iedere dag. Het leven wordt duurder en die prijsstijgingen raken iedereen. Er bestaat een grote kans dat één of meerdere van jouw werknemers hiermee te maken heeft. Het blijkt echter dat veel werkgevers in Nederland geen beleid heeft dat hierop is gericht, hoewel het vroegtijdig herkennen en erkennen van deze problemen voor alle betrokken partijen voordelig kan zijn.

Herken personeel met geldstress

Veel werknemers met geldstress of schulden proberen dit verborgen te houden voor hun baas en collega's. De reden hiervoor is simpelweg schaamte. Jouw werknemer ligt er misschien wakker van en weet vaak niet de hulp te vinden. Een werknemer met geldproblemen heeft bovendien impact op je bedrijf. Zorgen over schulden kunnen leiden tot productiviteitsverlies en ziekteverzuim. Weet jij wat geldstress met mensen doet en hoe je dit signaleert? Wat je er samen aan kunt doen?


Het Tilburgse Elftal tegen Armoede heeft de handen ineen geslagen met Station88 om samen een vuist te maken tegen armoede, ook in het bedrijfsleven.

Schrijf je in!

Ben jij erbij op 26 juni? Meld je dan aan via: ‘Geldstress de Baas’ - Station88

Ken je iemand waarvoor deze bijeenkomst ook van belang is, zet deze uitnodiging dan vooral door in je netwerk.