Workshop Introductie Online Bankieren Rabobank Altena-Bommelerwaard

8 december 2023 9:07

Internetbankieren op uw computer of laptop? Of uw saldo checken op uw mobiel of tablet? Heel handig, zo heeft u steeds een overzicht van uw bij- en afschrijvingen en u kunt gemakkelijk een betaling doen. Maar ook een nieuwe bankpas of een reisverzekering regelt u bijvoorbeeld heel eenvoudig via de app.

Senioren vrouw helpt haar man achter de laptop

We helpen u graag het gemak van het online bankieren te ontdekken. Tijdens de workshop ‘ Introductie Online Bankieren' nemen we u stap-voor-stap mee.

De workshops

Rabobank Altena-Bommelerwaard organiseert samen met SeniorWeb Land van Heusden en Altena de introductie workshops. Het bijzondere van de workshops van SeniorWeb is dat ze worden gegeven voor én door leeftijdsgenoten. Vrijwilligers, die goed bekend zijn met het gebruik van de computer, de tablet en de smartphone. Ze laten u kennismaken met de mogelijkheden van online bankieren. In een prettige leeromgeving, dichtbij huis, met toegankelijk lesmateriaal.

Voorwaarden voor deelname aan de workshop

    U bent bekend met de werking van een tablet of smartphone en deze kan een verbinding maken met wifi.

    U heeft de vernieuwde Rabo App van te voren gedownload.

    U heeft een overeenkomst Internetbankieren bij Rabobank of sluit deze af voor de workshop.

    Heeft u dit nog niet dan vragen wij u dit zo snel mogelijk (voor 6 maart) aan te vragen. Dat kan online via deze link: klik hier.

Wanneer (de workshop bestaat uit 2 dagdelen)?

Maandag 11 maart van 10.00 tot 12.00 uur
Maandag 18 maart van 10.00 tot 12.00 uur

U kunt zich aanmelden voor bovenstaande data door hier te klikken. Een week voorafgaand aan de gekozen workshop ontvangt u via e-mail een bevestiging met alle informatie.

Waar

Cursuslocatie SeniorWeb Land van Heusden en Altena
De Werf
Raadhuisplein 1
4285 CP Woudrichem

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden.