Benoeming directeur coöperatieve Rabobank Noord-Limburg

11 december 2023 12:00

Wij zijn verheugd dat per 18 december, Ron Albers (52) als directeur Coöperatieve Rabobank Noord-Limburg (met rol Particulieren) is benoemd. Ron is sinds 1998 in dienst bij Rabobank en heeft diverse rollen binnen het lokale bankbedrijf en RGO vervuld en beschikt zodoende over een brede bancaire ervaring en netwerk in de regio.

Verder bouwen aan onze coöperatieve bank

“Ik kijk er naar uit om het particuliere bedrijf nader te leren kennen en samen met collega’s verder te bouwen aan de dienstverlening van onze particuliere klanten, gecombineerd met het verder invulling geven van onze coöperatieve thema’s. Maar ook door samen met stakeholders ons onderscheidend vermogen als dienstverlener te blijven inzetten en initiatieven te ontplooien met maatschappelijke impact in de regio”, aldus Ron.

De RvC van Noord-Limburg en Regiodirectie zijn blij met deze benoeming. “We krijgen met Ron een heel prettige collega aan onze zijde, met een coöperatief hart, die bekend is met en woonachtig is in het leefgebied en waardevolle (Rabo-) ervaring meeneemt. We kijken uit naar onze samenwerking”.

“We zijn als KMT verheugd dat Ron ons team komt aanvullen. Met zijn roots in het Noord-Limburgse en vermogen tot verbinden kan Ron onze bank in de regio goed vertegenwoordigen. Zijn breed opgebouwde ervaring en vaardigheden dragen bij aan de diversiteit van ons KMT en gaat er in onze overtuiging voor zorgen dat we gezamenlijk verder kunnen bouwen”, aldus Pascal Vandermeulen namens het KMT.

Wij wensen Ron veel succes en uitdaging in zijn nieuwe rol.

Marivonne van Kralingen
Voorzitter Raad van Commissarissen Noord-Limburg

Edwin de Weerd
Regiodirecteur