Doe jij mee aan de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2023

5 december 2022 13:46

Is jouw bedrijf na 1 januari 2019 gestart? Doe dan mee met de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2023. Op 13 april 2023 wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de vierde keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek uitgereikt.

Verzend het artikel per e-mail

Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek. Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemingen hebben en zijn immers de toekomst!

Dus ben je jong of al véél ouder, maar is je bedrijf flitsend en jong, doe dan mee en laat zien dat je lef hebt. Bedrijven of ondernemers uit de Duin & Bollenstreek (tussen Leiden en Haarlem) en Haarlemmermeer die na 1 januari 2019 zijn gestart en/of ingeschreven zijn bij de KvK kunnen aan deze verkiezing deelnemen. Aanmelden kan tot 31 december 2022.

Aanmelden

Het aanmeldformulier vind je op de website.

Alle deelnemers ontvangen een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert uiteindelijk drie genomineerden voor de finale. Een puntentelling bepaalt de score en zo de finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf . Uit deze drie genomineerden wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op 13 april 2023 bekend gemaakt wordt.

De Jury van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek

Rik Balder (voorzitter), Boekuwzending.com, bezorgt uw zending wereldwijd met een glimlach Miranda Ruigrok , MKB adviseur Rabobank Bollenstreek, Angela van Dorssen, internationaal gecertificeerd coach en teamcoach. Paulette Timmerman van Economic Board Duin & Bollenstreek Peter Steenbergen advocaat bij Steenbergen Agri-legal en Steenbergen Incasso