Jurgen van Dinteren nieuw lid raad van commissarissen Maas en Waal – Oost Betuwe

1 december 2022 9:32

Jurgen van Dinteren is benoemd tot lid raad van commissarissen bij Maas en Waal – Oost Betuwe.

Verzend het artikel per e-mail

Tijdens de ledenraadsvergadering van 19 september jl. is de ledenraad van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe unaniem akkoord gegaan met de benoeming van Jurgen van Dinteren als nieuw lid van de raad van commissarissen. Zowel directie, raad van commissarissen als ledenraad zijn enorm blij met Jurgen als nieuwe commissaris bij de bank.

Jurgen heeft een brede kijk op de coöperatie, kan zich goed verplaatsen in de thema’s van de Rabobank en heeft hier een duidelijke visie op. Jurgen werkt en woont in de regio Maas en Waal en brengt vanuit zijn huidige functie als directeur bij Willems Constructiebedrijf in Beneden-Leeuwen een breed netwerk mee. Naast zijn werkzaamheden is hij onder andere lid van de raad van toezicht van Bibliotheek Rivierenland en actief betrokken bij de jeugd van voetbalvereniging Afferden-Deest. Door zowel zijn visie als zijn persoonlijke eigenschappen is hij een welkome aanvulling op de Raad.

Jurgen: “Met mijn ervaring als lid van de Ledenraad (2007-2016) en mijn passie voor de lokale maatschappij, wil ik graag samen met de ledenraad, de medewerkers van de bank en de raad van commissarissen invulling geven aan lokale thema’s en de missie van de Rabobank.”