7 februari Online Inspiratieavond Verenigingsondersteuning

13 december 2022 14:28

Iedere vereniging heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en stichtingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

Verzend het artikel per e-mail

Rabobank in regio Gelderland-Zuid is daarom erg benieuwd naar de ambities van verenigingen in Gelderland-Zuid. Als onderdeel van ons sponsorbeleid gaan wij samen met onze partners NOC*NSF en LKCA (cultuureducatie) aan de slag om clubs sterker te maken. Met Rabo ClubSupport krijgen verenigingen intensieve begeleiding op maat van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Om te laten zien wat dit mooie programma clubs te bieden heeft, nodigen we clubleden graag uit voor onze online Inspiratieavond Verenigingsondersteuning op dinsdag 7 februari.

> interesse? Meld je dan hier aan!