Rabo ClubSupport - De Lindenberg

11 juli 2022 10:53

Rabobank in Gelderland-Zuid is al jaren verbonden met het verenigingsleven. Verenigingen zijn het cement van onze maatschappij, een ontmoetingsplek, en daarom van groot belang. Met Rabo ClubSupport helpen we, samen met onze partners NOC*NSF en LKCA, verenigingen en stichtingen om zelfredzaam en toekomstbestendig te worden.

Verzend het artikel per e-mail
De Lindenberg van Rijk van Nijmegen - Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport bestaat uit de Stemcampagne en Verenigingsondersteuning. Met de Stemcampagne kiezen onze leden welke lokale clubs hun stemmen verdienen. Aan de hand van het aantal stemmen van Rabobankleden ontvangen clubs een leuk financieel steuntje in de rug. Bijvoorbeeld voor het aanschaffen van muziekinstrumenten of het aanleggen van speelvelden. Met Verenigingsondersteuning helpen we clubs bij het realiseren van hun ambities, door het delen van onze kennis en ons netwerk. Dit kan door 1-op-1 begeleiding, masterclasses of workshops.

De ervaring van cultuurhuis De Lindenberg met Verenigingsondersteuning

Teddy Vrijmoet, directeur van de Lindenberg: “Toen we hulp vanuit Rabo ClubSupport aangeboden kregen, waren we in eerste instantie verbaasd. We dachten dat het vooral was bedoeld voor sportclubs. Maar Rabobank gaf aan dat cultuur net zo belangrijk is voor de samenleving als sport en dus ook ondersteuning verdient. We vroegen toen of ze ons konden helpen om nog beter samen te werken met lokale bedrijven, het onderwijs en de zorg. Op dit moment bouwen we met de hulp van Rabo ClubSupport aan een partnerplatform. Zo versterken we niet alleen onszelf, maar ook andere organisaties in de stad.”

Jouw club ook aanmelden?

Begin 2023 starten we met een nieuwe ronde van het Verenigingsondersteuningstraject in Gelderland-Zuid. Je kunt je club aanmelden voor dit traject. Onze experts uit sport en cultuur ondersteunen je dan bij je hulpvraag over een onderwerp, zoals bijvoorbeeld: ledenbinding, vrijwilligers werven, sponsoring of verduurzaming.

Meer weten en/of aanmelden voor de Stemcampagne of Verenigingsondersteuning? Ga dan naar raboclubsupport.nl

Bekijk hieronder het hele verhaal