Inschrijven Rabo ClubSupport stemcampagne voor verenigingen en stichting gestart

16 juli 2024 8:44

Voor de stemcampagne van Rabo ClubSupport is op 27 mei de inschrijfperiode voor clubs gestart. Clubs krijgen een persoonlijke uitnodiging en kunnen zich tot en met 20 augustus inschrijven. In de zomer start de coöperatieve merkcampagne Rabo ClubSupport en na de zomer kunnen onze leden stemmen op hun favoriete club. Hoe meer stemmen voor een club, hoe hoger het bedrag voor het realiseren van hun maatschappelijke bestedingsdoel.

hockey kinderen poseren met een Rabo Clubsupport affiche

Echte ClubSupport-verhalen het hele jaar door

In 2024 activeren we Rabo ClubSupport als structureel ondersteuningsprogramma en niet meer alleen als campagne. We doen dit onder de vlag van Rabo ClubSupport. Je ziet in de campagne een aantal clubs terugkomen die de afgelopen jaren hebben meegedaan met Rabo ClubSupport. Daarin wordt duidelijk wat zij met hulp van Rabobank hebben bereikt. Ook onze partners krijgen een rol, we laten zien waar we samen met hen voor staan en welke impact we samen maken. Meer weten? Lees meer op www.raboclubsupport.nl.

Planning


Van 27 mei tot en met 20 augustus kunnen verenigingen zich inschrijven. Van 2 tot en met 24 september kunnen onze leden hun stem uitbrengen op hun favoriete club of vereniging. De finale is van 30 september tot en met 11 oktober.