Breng jouw stem uit!

1 maart 2022 10:56

Om de lokale leefomgeving te verduurzamen helpt Rabobank de eigenaren van maatschappelijke gebouwen bij het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Dit zijn gebouwen die klant zijn van Rabobank en de leefomgeving kenmerken. Gebouwen konden zich hiervoor aanmelden t/m 14 februari. Leden bepalen vervolgens mee welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt met verduurzamen. De winnaars ontvangen de helft van de kosten voor aanschaf en installatie van zonnepanelen. Goed voor jou & goed voor jouw omgeving.

Sluiting Zeeuwse kantoren vanaf 13:00 uur

Dit zijn de deelnemers uit de regio Zeeuws Vlaanderen

Rooms Katholieke Clingse VoetbalverenigingStichting Beheer onrScouting Lodewijkgroep Sas van GentStichting Kloortje-SarVoetbalvereniging FC AxelOorlogsmuseum GdyniaStichting ''The Young Ones''Stichting De Leutfabriek

Particuliere leden kunnen tot en met 31 maart een stem uitbrengen via Rabo Internetbankieren of rabo-zonnepanelen.nl/stemmen.

Een betere woontoekomst

Als coöperatieve bank willen we een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de woningmarkt. Daarom blijven we op allerlei manieren met je meedenken. Zo helpen we starters met het bieden op een eerste huis, zorgen we dat je hypotheek met je meebeweegt en geven we advies over hoe jij duurzamer kunt wonen. Meer weten of meteen een afspraak maken.