Benieuwd hoe ook jij energiezuinig en duurzaam kunt wonen?

23 mei 2022 13:26

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening bijvoorbeeld, nu de energieprijzen de laatste tijd flink zijn gestegen. Maar ook meer wooncomfort, een hogere woningwaarde en je draagt bij aan een beter milieu. Heb je een nieuw huis gekocht en/of heb je verbouwplannen? Dan is dit wellicht hét moment om te kijken naar jouw verduurzamingsmogelijkheden. Bekijk de vlog en ontdek de mogelijkheden.

Ontdek jouw verduurzamingsmogelijkheden met de huisscan

Benieuwd hoe ook jij energiezuinig en duurzaam kunt wonen? Doe de huisscan via Duurzame huisscan (homeqgo.nl) om direct te zien hoe jij jouw woning het makkelijkst en goedkoopst kan verduurzamen. Of vraag hier een persoonlijk gesprek aan met één van onze adviseurs.

Onze adviseurs zijn op de hoogte van de nieuwste verduurzamingstechnieken en innovaties én helpen je graag bij het verduurzamen van jouw woning. Zo zijn onze adviseurs laatst op bezoek geweest bij SolarPas in Ede. Een bedrijf dat zowel particulieren als bedrijven helpt om tot een duurzame uitvoering van hun woning of bedrijfsvastgoed te komen. Hier werden de Rabobank adviseurs bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van verduurzamingsmogelijkheden.

Waarom zet de Rabobank zich in voor Duurzaam Wonen?

Een betere woontoekomst betekent verduurzamen. Als hypotheekverstrekker en projectontwikkelaar willen we een actieve bijdrage leveren aan een duurzame woningmarkt. Daarom zetten we onze expertise, netwerken en financiële producten en diensten in om oplossingen aan te dragen voor leden en klanten die ook aan deze missie willen bijdragen.