Rabo ClubSupport Ondersteuning in Gelderland-Zuid

13 oktober 2022 15:59

Rabobank in Gelderland-Zuid is al jaren verbonden met het verenigingsleven. Verenigingen zijn het cement van onze maatschappij en daarom van groot belang. Met Rabo ClubSupport helpen we - samen met onze partners - verenigingen en stichtingen zelfredzaam en toekomstbestendig te worden.

Verzend het artikel per e-mail

Programma Rabo ClubSupport regio Gelderland-Zuid

Met Rabo ClubSupport helpen we sport- en cultuurclubs in Gelderland-Zuid met kennis, netwerk en geld. Dat doen we met de jaarlijkse Stemcampagne en met Ondersteuning. Met de Stemcampagne kiezen onze leden welke lokale clubs hun stemmen verdienen. Aan de hand van het aantal stemmen van Rabobankleden ontvangen clubs een financieel steuntje in de rug. Bijvoorbeeld voor het aanschaffen van muziekinstrumenten of trainingsmaterialen. Met Verenigingsondersteuning helpen we clubs bij het realiseren van hun ambities, door het delen van onze kennis en ons netwerk. Dit kan door 1-op-1 begeleiding, masterclasses of workshops. In dit nieuwsbericht gaan we verder in op Rabo ClubSupport Ondersteuning. Meer informatie over de Stemcampagne vind je op raboclubsupport.nl

Online Inspiratieavond

Op 7 februari vond de Inspiratieavond plaats dat als aftrap diende van het Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuningstraject in Gelderland-Zuid. Op deze avond deelden verschillende clubs hun ervaringen en werden alle ins & outs van het traject toegelicht. Kon je er niet bij zijn? Of wil je de Inspiratieavond op je gemak nog eens terugkijken?

> KIJK HIER DE INSPIRATIEAVOND TERUG

Aanmelden traject Rabo ClubSupport Ondersteuning in Gelderland-Zuid

Heb je als vereniging (gevestigd in Gelderland-Zuid) een hulpvraag? Dien deze dan online bij ons in. Samen kijken we op welke manier we je kunnen ondersteunen. Via 1-op-1 begeleiding, een masterclass of workshop. We bieden hulp bij thema’s als ledenbinding, vrijwilligers werven, sponsoring of verduurzaming. Je hebt tot en met vrijdag 10 maart om je aanvraag in te dienen.

Let op! Wil je ook een video of presentatie delen waarin je jouw aanvraag toelicht? Mail deze dan, seperaat van jouw aanmelding, naar: rabobank@nocnsf.nl o.v.v. de naam van jouw club.

> DIEN DE HULPVRAAG VAN JOUW CLUB IN!

> Critera voorselectie


Verdiepingssessie
Clubs die geselecteerd worden voor Rabo ClubSupport Ondersteuning krijgen een verdiepingssessie aangeboden. De verdiepingssessie is een fysieke bijeenkomst die op basis van de binnengekomen hulpvragen, georganiseerd wordt. Deze sessie dient als intake voor het traject. De bedoeling is om tijdens deze sessie de hulpvraag van jouw vereniging zo scherp mogelijk te krijgen, om zo passende ondersteuning te ontvangen. Na de intake volgt een advies voor de vorm van de ondersteuning (1-op-1, Masterclass of Workshop).

Deze fysieke bijeenkomsten worden georganiseerd op 13, 19 of 25 april.

Landelijke workshops van 20 tot en met 30 maart

Veel sport- en cultuurverenigingen spelen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom organiseren we landelijk van maandag 20 maart tot en met donderdag 30 maart 2023 een aantal gratis workshops, waarin we de meest voorkomende thema’s behandelen.

> MELD JE AAN VOOR DE LANDELIJKE ONLINE WORKSHOP(S) NAAR KEUZE!

Meer weten?

Rabo ClubSupport (Stemcampagne en Ondersteuning) is een initiatief van NOC*NSF, LKCA en Rabobank. Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op www.raboclubsupport.nl