Pensioen moet je doen

26 oktober 2023 15:33

Vroeg of laat komt er een moment dat je met pensioen gaat. Wat komt erbij kijken en wanneer begin je daarmee? Pensioen is best een ingewikkelde materie. Het verhogen van de AOW leeftijd en de recentelijke pensioenwet, daar heb je wel van gehoord maar wat betekent dat nou eigenlijk?

Wanneer je met pensioen gaat bepaal je zelf. Gewoon op de afgesproken datum of eerder. Ook wat betreft de hoogte en de manier van uitkeren van jouw pensioen is de keuze aan jou. Wat je uiteindelijk beslist hangt af van je financiële situatie en je plannen voor de toekomst.

Rabobank Gelderland-Zuid organiseert op donderdag 23 november om 20.00 uur het live webinar Pensioen moet je doen. In ongeveer een uur leggen specialisten je eenvoudig uit hoe pensioen werkt en hoe je zelf kunt bijdragen aan het opbouwen van pensioen. Ook kun je je vragen stellen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?:

    voor zowel werknemers, zzp-ers als ondernemers als je al binnenkort of juist pas later met pensioen gaat iedereen die meer wil weten over de nieuwe pensioenregels als je op de hoogte wil zijn van wat er voor jou verandert en wanneer

Door goed geïnformeerd te zijn weet je niet alleen hoe pensioen wordt opgebouwd, maar ook hoe je hier zelf aan bij kunt dragen en wanneer je dat het beste kan doen. Hierdoor heb je een sterke basis voor jouw financiële toekomst.

Wat je kunt verwachten?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

    waaruit bestaat je pensioen en wie bouwt wat op? wat betekenen de nieuwe pensioenregels voor mij? wat kun je zelf doen om een goed pensioen op te bouwen? live kun je als kijker je vragen stellen

Wat houdt het in?

In het live webinar word je meegenomen over wat er allemaal komt kijken bij je pensioen. Je krijgt informatie over dit best complexe onderwerp in gebruikelijke taal en je kunt zelf je vragen stellen.

Meer informatie

Wil je al meer weten over wat er allemaal komt kijken bij je pensioen?
Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Lees meer en bereken jouw AOW leeftijd via Pensioen - straks net zo lekker leven als nu - Rabobank.

Meld je aan!

Doe mee met het live webinar op donderdag 23 november en meld je hier aan.

Tip

Meld je ook aan als je op 23 november niet live aanwezig kunt zijn. Je ontvangt dan een terugkijklink, zodat je het alsnog rustig kunt kijken wanneer het jou uitkomt.