Rabo miniMaster Food & Agri

20 november 2023 14:50

In januari 2024 start Rabobank weer met de Rabo miniMaster Toekomstbestendig Ondernemen Vrouwelijke Ondernemers in de Food & Agri. Dit is een opmaat gemaakt programma, samengesteld voor vrouwen die willen investeren in persoonlijke duurzame en toekomstbestendige groei en dat van hun onderneming.

miniMaster

Programma

De groep doorloopt samen acht masterclasses met uiteenlopende onderwerpen zoals duurzaamheid & circulariteit, financieel management en persoonlijk leiderschap. Het programma loopt van januari tot en met mei 2024. De ondernemers verbreden hierdoor hun kennis, laten zich inspireren en breiden hun netwerk uit met andere innovatieve agrarische ondernemers uit de regio.

Waarom biedt Rabobank dit aan?

We staan met z’n allen voor enorme opgaven, denk aan klimaat, landbouwbeleid en stikstof. Die vragen om ondernemerschap. De grootste uitdaging is de vraag: hoe gaan we dit samen doen en hoe gaan we dit aanpakken in onze regio? Met dit programma hopen we kleine stappen te zetten om het met elkaar voor de toekomst beter te doen.

Accountmanager Food & Agri Marja de Keijzer: “Ik geloof in de kracht van het vrouwelijke ondernemerschap en ben ervan overtuigd dat we elkaar kunnen helpen en versterken”.

Meer weten?

Wil jij een frisse blik op je onderneming ontwikkelen een bijzonder netwerk opbouwen met andere innovatieve agrarische onderneemsters uit de regio? Dan is de Rabo miniMaster - Toekomstbestendig Ondernemer iets voor jou! Meer weten? Lees dan de brochure en bekijk de terugblik van de miniMaster 2023. Meld je aan bij Colinda Thielen, Accountmanager Food & Agri, zij is bereikbaar via email; colinda.thielen@rabobank.nl of telefonisch; 06 12 89 54 54.

Brochure Rabo miniMaster 2024