Rabo miniMaster Food & Agri

20 januari 2023 13:48

Een twintigtal vrouwelijke ondernemers uit de agrarische sector, is gestart met de Rabo miniMaster. Een opmaat gemaakt programma, samengesteld voor deze vrouwen die willen investeren in persoonlijke duurzame en toekomstbestendige groei en dat van hun onderneming.

Verzend het artikel per e-mail

Waarom biedt Rabobank dit aan?

We staan met z’n allen voor enorme opgaven, denk aan klimaat, landbouwbeleid en stikstof. Die vragen om ondernemerschap. De grootste uitdaging is de vraag: hoe gaan we dit samen doen en hoe gaan we dit aanpakken in onze regio? Met dit programma hopen we kleine stappen te zetten om het met elkaar voor de toekomst beter te doen.

Accountmanager Food & Agri Marja de Keijzer: “Ik geloof in de kracht van het vrouwelijke ondernemerschap en ben ervan overtuigd dat we elkaar kunnen helpen en versterken”.

Programma

De groep doorloopt samen acht masterclasses met uiteenlopende onderwerpen zoals duurzaamheid & circulariteit, financieel management en persoonlijk leiderschap. Het programma loopt tot en met 11 mei 2023. De ondernemers verbreden hierdoor hun kennis, laten zich inspireren en breiden hun netwerk uit met andere innovatieve agrarische ondernemers uit de regio.

De eerste bijeenkomst vond plaats in de Verspillingsfabriek in Veghel. Accountmanager Food & Agri Colinda Thielen: “Dit keer stond het onderwerp disruptie centraal. We hebben gekeken naar hoe we hier in het bedrijf mee om zouden moeten gaan. De docent was inspirerend en we hebben vooral veel van elkaar geleerd door het open delen en bespreken van alle praktijkverhalen”.

Meer weten?

Inmiddels hebben we een wachtlijst met vrouwelijke agrarische onderneemsters die ook mee zouden willen doen aan de Rabo miniMaster. Wil je meer weten? Lees dan meer in de bijgevoegde flyer.