Rabo miniMaster Food & Agri

12 juni 2024 16:26

Een twintigtal vrouwelijke ondernemers uit de agrarische sector heeft deelgenomen aan de Rabo miniMaster. Dit is een opmaat gemaakt programma, samengesteld voor vrouwen die willen investeren in persoonlijke duurzame en toekomstbestendige groei en dat van hun onderneming. Inmiddels hebben de ondernemers de miniMaster met succes afgerond.

miniMaster

Waarom biedt Rabobank dit aan?

We staan met z’n allen voor enorme opgaven, denk aan klimaat, landbouwbeleid en stikstof. Die vragen om ondernemerschap. De grootste uitdaging is de vraag: hoe gaan we dit samen doen en hoe gaan we dit aanpakken in onze regio? Met dit programma hopen we kleine stappen te zetten om het met elkaar voor de toekomst beter te doen. Het programma liep van januari tot en met mei 2024.

Accountmanager Food & Agri Colinda Thielen: “We brengen agrarische vrouwen samen om te leren van elkaar. De kracht van het succes van dit programma is de groep onderneemsters met diversiteit in ondernemingen en hun kijk op ondernemen, maar er zijn ook veel overeenkomsten. Wat een power!”

Programma

De groep doorliep samen verschillende masterclasses met uiteenlopende onderwerpen zoals duurzaamheid & circulariteit, financieel management en persoonlijk leiderschap. De ondernemers verbredeen hierdoor hun kennis, laten zich inspireren en breiden hun netwerk uit met andere innovatieve agrarische ondernemers uit de regio. De groep was vanaf de eerste bijeenkomst ontzettend enthousiast en actief en de dames gingen volop het gesprek met elkaar aan.

Meer weten?

Wil jij een frisse blik op je onderneming ontwikkelen een bijzonder netwerk opbouwen met andere innovatieve agrarische onderneemsters uit de regio? Dan is de Rabo miniMaster - Toekomstbestendig Ondernemer iets voor jou! Meer weten? Lees dan de brochure en bekijk de terugblik van de miniMaster 2024. Meld je aan bij Colinda Thielen, Accountmanager Food & Agri, zij is bereikbaar via email; colinda.thielen@rabobank.nl of telefonisch; 06 12 89 54 54.

Brochure Rabo miniMaster 2024