Rabobank is partner van StartUp Meijerijstad

26 januari 2023 15:47

Rabobank denkt met je mee en helpt je sterk te starten én duurzaam te groeien. Want Rabobank gelooft dat we elkaar verder moeten helpen. Vooral als je voor jezelf begint.

Droom je groot? Kijk dan eens op onze website speciaal voor starters: Eigen bedrijf starten - Alles voor een sterke start - Rabobank. Hier vind je allerlei praktische tips & tools als je voor jezelf gaat beginnen. Wil je sparren met een adviseur over jouw financiën, verzekeringen of pensioen? Dat kan! Neem dan contact op met Niels Drijver (06) 11 81 44 44 of via niels.drijver@rabobank.nl of loop binnen tijdens een van de inloopspreekuren. Niels denkt graag met je mee in de mogelijkheden die er zijn, om jou verder te helpen groeien!

StartUp Meijerijstad

Rabobank is partner van StartUp Meierijstad. Deze community bevindt zich in het Rabobank kantoor in Veghel aan de Rembrandtlaan. StartUp Meierijstad biedt starters onder andere een fysieke stimulerende werkomgeving met acceleratieprogramma’s en activiteiten die het ondernemerschap versterken. Kennis en kunde wordt met elkaar gedeeld door middel van groepspresentaties, spreekuren, workshops en een-op-een-sessies.

Niels Drijver, MKB adviseur in de regio Meierij & Maashorst, verzorgt hier elke maand inloopochtenden voor (startende) ondernemers uit de regio Meierijstad om hen te helpen sterk te starten én duurzaam te groeien. Wil je weten wanneer het eerstvolgende inloopmoment is? Neem dan contact op met Niels Drijver via niels.drijver@rabobank.nl of kijk op de website van StartUp Meierijstad.