Inspiratiebijeenkomst Rabo ClubSupport ondersteuning

10 maart 2023 13:23

Meld je aan voor één van onze inspiratiebijeenkomsten op 17 t/m 20 april a.s.

Verzend het artikel per e-mail

Laat je inspireren

Tijdens deze avond laten wij zien hoe Rabo ClubSupport ondersteuning je club toekomstbestendiger kan maken, door inzet van onze kennis en netwerk

Verenigingen zijn het cement van onze samenleving

Wil jouw vereniging verduurzamen om de hoge energiekosten aan te pakken, wil je de samenwerking met andere verenigingen versterken of juist inzetten op de toekomstvisie van de vereniging? Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. De coöperatieve Rabobank gelooft namelijk in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

Begeleiding op maat

Samen met onze partners NOC*NSF en LKCA gaan we graag met je aan de slag om jouw club toekomstbestendig te maken. Met Rabo ClubSupport krijgen verenigingen en stichtingen, naast een financieel steuntje in de rug, begeleiding op maat, van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken. Meer weten? Ga naar www.raboclubsupport.nl.

Datum & locatie

We organiseren de inspiratiebijeenkomst op verschillende data en locaties in Oost-Brabant. Je kunt inschrijven op een moment en locatie die jou het beste past. Het programma is overal hetzelfde.

Maandag 17 april: Rabobank locatie Fellenoord in Eindhoven
Dinsdag 18 april: De Weijer in Boxmeer
Dinsdag 18 april: Cultuurcentrum Deurne
Woensdag 19 april: Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon
Donderdag 20 april: 't Spectrum in Schijndel

Programma

19.30 uur: Ontvangst
20.00 uur: Welkomstwoord directeur coöperatieve Rabobank
20.10 uur: Panelgesprek 'Uitdagingen op de club'
20.40 uur: Duurzaamheid en samenwerken: voorbeelden uit de praktijk
21.15 uur: Vervolgstappen
21.30 uur: Netwerken & borrel

Aanmelden

Verenigingen en stichtingen zijn welkom op één van deze inspiratiebijeenkomsten om kennis en inspiratie op te doen en hun netwerk te verbreden. We raden je aan om met tenminste één ander clublid aanwezig te zijn, zodat je daarna samen aan de slag kunt met de hulpvraag of ambitie van je club. Aanmelden kan via deze link tot en met vrijdag 7 april a.s.