Rabobank en VNO-NCW Midden bundelen krachten

21 juni 2023 15:49

Rabobank en VNO-NCW Midden hebben, dinsdag 20 juni op ons kantoor in Apeldoorn, de partnerovereenkomst verlengd. Beide organisaties zetten zich in voor een sociaal economisch sterke regio en versterken elkaar op dat gebied. Vanuit VNO-NCW was Karel Heijink aanwezig en namens Rabobank Barry van de Lagemaat en Joram Maan.

Beide partijen richten zich op een agenda die draait om het bereiken en informeren van onze beide achterbannen met als hoofdonderwerp energietransitie, circulariteit en bedrijventerreinen. Vanuit deze samenwerking participeert Rabobank in 2023 en 2024 in de edities van de Circulaire Innovatie Top 20 in Gelderland en Overijssel.

“Wereldwijde kennis en ervaring”

Lokaal en regionaal

Met Rabobank als partner verzekert VNO-NCW Midden zich van een partner die wereldwijde kennis en ervaring tot haar beschikking heeft maar ook regionaal en lokaal, net als Rabobank, diep is geworteld. Met VNO-NCW Midden als partner heeft Rabobank toegang tot een invloedrijke belangbehartiger voor ondernemers in Oost- en Midden Nederland met zowel regionale, provinciale wortels als relaties in Den Haag en Brussel.

De overeenkomst is een samenwerking tussen VNO-NCW en de kringbanken Midden Oost Nederland, Gelderland-Zuid en Twente Achterhoek.