SeniorWeb Workshop Introductie Online Bankieren

8 februari 2024 11:19

Internetbankieren op uw computer of laptop? Of uw saldo checken op uw mobiel of tablet? Heel handig, zo heeft u steeds een overzicht van uw bij- en afschrijvingen en u kunt gemakkelijk een betaling doen. Maar ook een nieuwe bankpas of een reisverzekering regelt u bijvoorbeeld heel eenvoudig via de app. We helpen u graag het gemak van het online bankieren te ontdekken. Tijdens de workshop ‘Introductie Online Bankieren' nemen we u stap-voor-stap mee.

Rabobank

De workshops

Rabobank organiseert samen met SeniorWeb en de bibliotheek Dalfsen de introductie workshops. Het bijzondere van de workshops van SeniorWeb is dat ze worden gegeven voor én door leeftijdsgenoten. Vrijwilligers, die goed bekend zijn met het gebruik van de computer, de tablet en de smartphone. Ze laten u kennismaken met de mogelijkheden van online bankieren. In een prettige leeromgeving, dichtbij huis, met toegankelijk lesmateriaal. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden.

Voorwaarden voor deelname aan de workshop:

    U bent bekend met de werking van een tablet of smartphone en deze kan een verbinding maken met wifi. U heeft de vernieuwde Rabo App van te voren gedownload. U heeft een overeenkomst Internetbankieren bij Rabobank of sluit deze af voor de workshop.

Waar en wanneer

U kunt zich hier aanmelden voor één van onderstaande data. Een week voorafgaand aan de gekozen workshop ontvangt u via e-mail een bevestiging met alle informatie

DatumTijdLocatie
Woensdag 24 april 202413.30-15.30 uurLeslocatie SeniorWeb Apeldoorn
Donderdag 25 april 202409.30-11.30 uurLeslocatie SeniorWeb Apeldoorn

Tijdens de workshop is er gelegenheid om te oefenen in een veilige oefenomgeving. Neem daarom uw laptop of tablet mee indien mogelijk.