Startbijeenkomst Bouwmaterialen van Utrechtse bodem op 9 november 2023

18 oktober 2022 21:35

Building Balance Utrecht werkt samen met tientallen organisaties aan het opzetten en ondersteunen van diverse ketens voor bouwmaterialen die lokaal geproduceerd worden in Utrecht. Rabobank is één van die organisaties.

“Ben je boer, bouwer of verwerker, en wil je hier ook aan meedoen?”

Building Balance Utrecht brengt Utrechtse bouwprojecten die biobased materialen willen gebruiken, grondeigenaren met ruimte voor vezelteelt en verwerkers die vezelgewassen willen verwerken samen. Ben je al begonnen en heb je behoefte aan meer klanten, geschikt bouwmateriaal of loop je ergens tegenaan wat je collectief wilt oplossen?

Kom naar de bijeenkomst "Bouwmaterialen van Utrechtse Bodem" op donderdagochtend 9 november 2023 van 09:30 tot 12:30 om samen te werken aan het gebruik van lokale vezels in de bouw. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen en samenwerkingen op te zetten.

Tijdens de ochtend zijn twee gespreksrondes om de eerste productieketens met elkaar te ontwikkelen en vraag en aanbod met elkaar te verbinden. Het programma duurt 3 uur. We sluiten af met een biologische lunch met zuivel en vleesproducten van De Beekhoeve uit Kamerik en met brood van bakkerij Carl Siegert uit Harmelen.

Meld je voor 2 november aan via https://bit.ly/bijeenkomst9november

Uitnodiging