De Week van Ons Eten start met Frisian Foodture in Bolsward

10 september 2024 15:09

Op 4 oktober 2024 komt de Nederlandse foodsector samen in Bolsward voor de Week van Ons Eten. Rabobank is als partner betrokken bij dit event, omdat deze samenwerking het belang van de voedseltransitie onderstreept. De week gaat van start met Frisian Foodture, het netwerkcongres voor professionals uit de voedingsindustrie. Centraal staan de trends en duurzame ontwikkelingen in de gehele keten rondom ons voedsel.

De Week van Ons Eten

Rabobank organiseert één van de interessante deelsessies tijdens het congres

In de sessie ‘De smaakmakers van morgen: jong talent, groot advies’ geven we op interactieve wijze aandacht aan jonge ondernemers met een specifiek vraagstuk. Door waardevolle vragen en frisse ideeën van ervaringsdeskundigen brengen we de ondernemer én de sector verder.

Laat je inspireren door de verhalen van onze smaakmakers en elkaars ideeën. Zo bouwen we samen aan een duurzame, innovatieve en smaakvolle toekomst. Aanmelden voor Frisian Foodture doe je via de onderstaande oranje knop.

Meld je hier aan voor het congres

Aanmelden voor Frisian Foodture doe je hier.

Ontmoet de Boer

Ben je geen professional uit de voedingsindustrie, maar wél geïnteresseerd in het verhaal van jouw eten? Stap dan op zaterdag 12 oktober op de fiets voor Ontmoet de Boer Dag. Boeren, tuinders en vissers heten je van harte welkom voor een kop koffie, de mooiste producten en inspirerende verhalen. Kijk snel welke boerderij bij jou in de buurt meedoet.

NB. Wil je meedoen aan Ontmoet de Boer Dag en is het publiek van harte welkom bij jou op het erf? Geef jouw boerderij of tuinderij dan op via dit aanmeldformulier.