Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Peelland Zuid. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Peelland Zuid vertegenwoordigt de ruim 24.000 leden uit Asten, Deurne, Mierlo en Someren. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Peelland Zuid. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Leer Golfen in Someren

Golfschool Arthur Kleeven op locatie Golfbaan de Swinkelsche in Someren biedt je een golfcursus aan voor het behalen van de grote baanpermissie, bestaande uit 12 lessen van 50 minuten. De cursus kost € 170 per persoon, inclusief lesmateriaal. Daarnaast krijg je korting op een 10 rittenkaart PAR 3 baan en op 3 greenfee’s voor de grote baan (beide 9 holes). 

Info en aanmelden

Slagvaardig bij het Woold in Asten

Golfbaan het Woold in Asten biedt leden van Rabobank Peelland Zuid een mooie actie. Word lid van Golfbaan het Woold van 1 oktober 2018 tot en met 31 december 2019. Dan heb je 15 maanden speelrecht voor slechts € 925. Je betaalt geen inschrijfgeld. Meer informatie en aanmelden kan via e-mail op info@golfbaanhetwoold.nl o.v.v. Rabobank.

Slagvaardig bij het Woold in Asten

Een haaientand bij het museum in Asten

Bij Museum Klok & Peel in Asten kun je de spannende, vaste expositie ‘De Peel aan Zee’ beleven. Met onder andere een indrukwek- kende animatie van het leven in de oerzee die in het mioceen - 10 miljoen jaar geleden - tot voorbij de Peel reikte. In die animatie zwemmen haaien, dolfijnen en een enorme vinvis rond. Maar er is nog veel meer. De nieuwe expositie wordt gedragen door fossielen en/of levensgrote reconstructies van iconische dieren uit verschillende tijdvakken. Leden van Rabobank Peelland Zuid krijgen bij inlevering van dit originele artikel een haaientand verpakt in een fraai zakje, als herinnering aan de indrukwekkende expositie. Deze actie is geldig tot 1 december 2018 en zolang de voorraad strekt. Kijk ook op museumklokenpeel.nl.

Een haaientand bij het museum in Asten

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven