Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Peelland Zuid. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Peelland Zuid vertegenwoordigt de ruim 24.000 leden uit Asten, Deurne, Mierlo en Someren. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Peelland Zuid. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Gezond het nieuwe jaar in!

Kom in de maand januari 2019 vier weken B.O.P. shoppen op rij, dan maken Ruud en Willy je de 5e week met een gratis shopper vol met groenten en fruit blij! Heb je een ontroostbare vriend of vriendin zonder B.O.P’s gratis shopper coupon? Neem hem of haar mee in de eerste week en geniet allebei van een gezonde shopper spaarbon! Je vindt Verswinkel B.O.P. aan de Hoofdstraat 57a in Liessel. Maak gebruik van de coupon in het ledenmagazine Dichterbij winter 2018.

Gezond het nieuwe jaar in!

4 + 1 doublegangers bij 't Streekhuys

Mariëlle van Lieshout uit Liessel ontwikkelde samen met de slagers van ’t Streekhuys burgers die voor 50% uit oesterzwammen en 50% uit rundvlees bestaan. Het resultaat? Een stoere en sappige burger boordevol umami-smaak. Tegen inlevering van het originele artikel uit de Dichterbij bij ’t Streekhuys in Deurne krijg je bij aankoop van vier Doublegangers er eentje extra gratis. De actie geldt van 2 t/m 31 januari 2019.

4 + 1 doublegangers bij 't streekhuys

Leer Golfen in Someren

Golfschool Arthur Kleeven op locatie Golfbaan de Swinkelsche in Someren biedt je een golfcursus aan voor het behalen van de grote baanpermissie, bestaande uit 12 lessen van 50 minuten. De cursus kost € 170 per persoon, inclusief lesmateriaal. Daarnaast krijg je korting op een 10 rittenkaart PAR 3 baan en op 3 greenfee’s voor de grote baan (beide 9 holes). 

Info en aanmelden

Slagvaardig bij het Woold in Asten

Golfbaan het Woold in Asten biedt leden van Rabobank Peelland Zuid een mooie actie. Word lid van Golfbaan het Woold van 1 oktober 2018 tot en met 31 december 2019. Dan heb je 15 maanden speelrecht voor slechts € 925. Je betaalt geen inschrijfgeld. Meer informatie en aanmelden kan via e-mail op info@golfbaanhetwoold.nl o.v.v. Rabobank.

Slagvaardig bij het Woold in Asten

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven