Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Peelland Zuid. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Peelland Zuid vertegenwoordigt de ruim 24.000 leden uit Asten, Deurne, Mierlo en Someren. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Peelland Zuid. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Nieuw voor golfers: de greenfeecard van De Swinkelsche

Met de GreenfeeCard kun je onbeperkt golfen op Golfbaan de Swinkelsche in Someren en Golfbaan de Golfhorst in America (Limburg). De GreenfeeCard is er voor één, drie of zes maanden. Tegen inlevering van dit originele artikel én aanschaf van een GreenfeeCard krijg je een gratis sleeve logo ballen. Max. 12 personen per artikel.

Info en aanmelden

Korting op theatertickets bij Cultuurcentrum Deurne

Bij Cultuurcentrum Deurne staan weer leuke voorstellingen en concerten op het programma. Zoals cabaret van Marlon Kicken op 3 mei en een tribute aan Creedence Clearwater Revival door The Fortunate Sons op 8 november. Bestel voor beide voorstellingen tickets met € 7,50 korting. Ga naar ccdeurne.com, selecteer het ticket ‘Rabobank – Zilver’ en vul de code Z8J2XXXP in om de tickets te activeren.

Bestel hier je kaarten

Smullen van ambachtelijk ijs bij Hoeve Willem III

Hoeve Willem III in Helenaveen is een begrip in de regio als het gaat om écht lekker, ambachtelijk gemaakt ijs. Met een volle, romige smaak dankzij eigen en streekgebonden ingrediënten. Wil je het zelf proeven? Je krijgt tegen inlevering van dit originele artikel voor maximaal 2 personen 10% korting op je ijscoupe in het ijsseizoen tot en met 6 oktober 2019.

Kijk hier voor de openingstijden

Leer Golfen in Someren

Golfschool Arthur Kleeven op locatie Golfbaan de Swinkelsche in Someren biedt je een golfcursus aan voor het behalen van de grote baanpermissie, bestaande uit 12 lessen van 50 minuten. De cursus kost € 170 per persoon, inclusief lesmateriaal. Daarnaast krijg je korting op een 10 rittenkaart PAR 3 baan en op 3 greenfee’s voor de grote baan (beide 9 holes). 

Info en aanmelden

Slagvaardig bij het Woold in Asten

Golfbaan het Woold in Asten biedt leden van Rabobank Peelland Zuid een mooie actie. Word lid van Golfbaan het Woold van 1 oktober 2018 tot en met 31 december 2019. Dan heb je 15 maanden speelrecht voor slechts € 925. Je betaalt geen inschrijfgeld. Meer informatie en aanmelden kan via e-mail op info@golfbaanhetwoold.nl o.v.v. Rabobank.

Slagvaardig bij het Woold in Asten

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven