Sponsoring

Samen bereik je meer dan alleen. Met Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne) en Sponsoring versterkt Rabobank Rijk van Nijmegen de lokale samenleving.

Rabo ClubSupport

Met de Rabo ClubSupport steunt Rabobank Rijk van Nijmegen het rijke verenigingsleven in de regio. Hiervoor stellen wij een deel van onze winst beschikbaar. De leden van onze bank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt. In juni 2020 kunnen clubs die voldoen aan de voorwaarden zich hiervoor aanmelden. Meer informatie volgt te zijner tijd via deze website.

Uitslag 2019

Sponsoring

Rabobank Rijk van Nijmegen sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Sponsoring is een zakelijke overeenkomst. Een samenwerking waarbij twee partijen iets voor elkaar kunnen betekenen. Wij steunen de partij, maar verwachten van hen ook een actieve houding in tegenprestaties. Wij gaan voor een partnership: sponsoring moet duidelijk een ‘win-win situatie’ opleveren. Met tien geselecteerde verenigingen/stichtingen hebben we een tweejarig partnership. Naast deze overeenkomsten nemen we geen incidentele, reguliere sponsoraanvragen meer in behandeling. In plaats hiervan voeren wij de Rabobank ClubSupport.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven