Organisatie

Organisatie

Rabobank Rijn en Heuvelrug wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Marcel Wijnen is directeur coöperatieve Rabobank in het gebied Rijn en Heuvelrug. Marcel is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in Amerongen, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, Cothen, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Elst, 't Goy, Houten, Huis Ter Heide, Langbroek, Leersum, Maartensdijk, Odijk, Schalkwijk, Soesterberg, Tull en 't Waal, Werkhoven, Wijk bij Duurstede en Zeist centraal blijven staan.

Marcel Wijnen

Marcel Wijnen

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Rijn en Heuvelrug denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. Zij praten namens de leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de regio.