Organisatie

Organisatie

Rabobank Rijn en Veenstromen wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Directeur Coöperatieve Rabobank, Monique van de Wakker geeft leiding aan Rabobank Rijn en Veenstromen. Zij ontwikkelt de strategie en het beleid van de bank en is ervoor verantwoordelijk dat klanten en leden centraal blijven staan.

Monique van de Wakker

Monique van de Wakker

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) van Rabobank Rijn en Veenstromen houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Tom Brans, voorzitterPatrick van AartAstrid HoogeveenArno Plomp

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Rijn en Veenstromen denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. Zij praten namens de meer dan 12.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio.

Onze ledenraad bestaat uit

Joost van den Aardweg Eric Aerts Ad Bax Jeroen Buijs Rebecca de Boer Yvonne de Boer Tom den Boer Gabriël Bom Arthur van Dijk Sandra Donkersloot Ad Goes Anke de Groot Gert van Hasselt Koen Hordijk Paul Kleuver Rob Kwakkenbos Jan-Willem van der Marel Adrianca Mens Gineke Mink-van Kersteren Richard Morssink René Nederpelt Jorden Oostdam Connie Oostrom-van Selm Maarten van Rossum Peter Ruitenburg Robert Seisener Ron van Vark Ard van Veen Wilco Verdoold Paul Vonk Ferdi van Voskuilen

Lid worden van de ledenraad