Organisatie

Organisatie

Rabobank Rijssen-Enter maakt onderdeel uit van de kring Twente-Achterhoek. Deze kring bestaat naast Rabobank Rijssen-Enter uit de volgende Rabobanken: Centraal Twente, Graafschap, Noord- en Oost-Achterhoek, Noord en West Twente en Zuid en Oost Twente. Rabobank Rijssen-Enter wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Robin Geerdink, directeur Coöperatieve Rabobank, geeft leiding aan Rabobank Rijssen-Enter. Samen met zijn team ontwikkelt hij het beleid van de bank en is hij er verantwoordelijk voor dat klanten en leden centraal blijven staan

Robin Geerdink

Robin Geerdink

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Erik Seppenwoolde, voorzitterGerard BeltmanJanneke KreijkesGerwin Meulman

Ledenraad

De ledenraad denkt en beslist mee over het beleid van Rabobank Rijssen-Enter. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 23 leden. Zij praten namens de ruim 6400 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de regio.

Nieuwe leden

Als jij interesse hebt om onze ledenraad te versterken, stuur dan een e-mail. In de profielschets lees je wat wij zoeken in een ledenraadslid.

Onze ledenraad bestaat uit

Marieke ter Avest-Mol Arjan BaanErna Brinks-Ligtenberg Leonie Borgerink Ruud ten BrinkeJeroen Dangremond Teunis van DierenHerman Grooten Margreet Haase-Arends José HavingaRick KatierAnneke Kosters-Poortman Martijn Last Jan Ligtenberg Richard Nieuwenhuis Jan NijlandJan Harmen RookRick SchulenburgSaskia Schuttenbelt-KortinkHerbert StamsnijderErik VoortmanMonique WassinkErik Wolterink

Lid worden van de ledenraad