Uw lidmaatschap

Als klant kan je lid worden van Rabobank Rotterdam. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met de bank
  • vier keer per jaar het digitale ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Rotterdam vertegenwoordigt de bijna 40.000 leden in de regio Rotterdam. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail jouw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Rotterdam via e-mail. Een voorwaarde is wel dat we het juiste e-mailadres hebben.

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

Wollen sokken Natur-el

Met de wollen sokken van Natur-el ben je helemaal klaar voor de koude wintermaanden. Natur-el is een duurzame hotspot aan de Zwaanshals in Rotterdam, met 150 m2 eerlijke mode voor dames en heren. Rabobankleden zitten er deze winter warmpjes bij met de wollen sokken. Gebruik bij je bestelling kortingscode: geitenwollensokken

Wollen sokken Natur-el

Koop hier je sokken en gebruik kortingscode: geitenwollensokken

EHBO-cursus Livis

Stel, er gebeurt iets. Thuis, op straat of op kantoor. Ben jij dan in staat om hulp te verlenen? Rabobankleden ontvangen € 10,- korting op twee cursussen: EHBO bij baby’s en kinderen en EHBO bij volwassenen. De praktijksessie volg je op één van de 200 praktijklocaties in Nederland. Na afloop ontvang je een officieel certificaat. Wist je trouwens dat 80% van de zorgverzekeraars de cursussen van Livis vergoedt? Deze unieke ledenkorting is te verzilveren via livis.nl/rabobank Geldig: t/m 31 december 2019

EHBO-cursus Livis

Meld je aan en ontvang € 10 korting

Klassieke meesterwerken

Beleef de prachtige muziek van o.a. Bach, Mozart en Händel in schitterende kerken en concertzalen door het hele land. Naast een korting van ruim 50% ontvang je een gratis cd én programmablad. Keuze uit ruim 100 concerten door heel Nederland. De kortingen zijn eveneens geldig voor introducés.

Klassieke meesterwerken

Info en reserveren

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven