Organisatie

Organisatie

Rabobank Rotterdam wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

De directie geeft leiding aan Rabobank Rotterdam. Zij ontwikkelt het beleid van de bank en is ervoor verantwoordelijk dat klanten en leden centraal blijven staan.

Desiree Verdaasdonk

Desiree Verdaasdonk

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Carla van de Wiel, voorzitterSusan van der Steen, vicevoorzitterJannelieke AalsteinLeo van den BergRinke Zonneveld

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Rotterdam denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad heeft 44 zetels. De ledenraadsleden praten namens de meer dan 40.000 leden regelmatig met de directie en de Raad van commissarissen over ontwikkelingen in regio de Rotterdam.

Onze ledenraad bestaat uit

Irma Arends Zafer Apak Olaf Berman Wendy van Bodegom Barbara van de Bosch Anita Broos George Brouwer Robbert Jan Bruins Mark van Buuren Chantal Damsma Farid Darkaoui Rutger Groenewegen Anne Marie Hazenberg Jannes van der Heide Rik Kant Ard Keller Pieter van Keulen Willem de Klerk René van der Klink Erik Klijn Gyzlene Kramer Dwight Krolis Robert-Jan van Leeuwen Anass Meziane Jacqueline van Nauta Lars Nenzel Sytske Schoenmakers Marcel Splinter Kees van Steensel Nora Schuerman Harry Scholte Mich Simon Gisella Silva Alida Vreden

Lid worden van de ledenraad