Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Jarige Job Ieder kind verdient een verjaardag

Even iets anders dan een aanbieding... In Nederland kunnen elk jaar kinderen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt ze met een verjaardagsbox t.w.v. € 35. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Elke maand ontvangen zeker 104 kinderen in onze regio zo'n box. Help jij ook mee? Doe een donatie.

Geldig: Ten allen tijde

Meer informatie
Vrijopnaam: Zonnepanelen voor iedereen

Geen geschikt dak voor zonnepanelen? Energieleverancier Vrijopnaam bouwt zonneparken waar jij zonnepanelen kunt kopen. De stroom die je daarmee opwekt is van jou en trekt Vrijopnaam van je energierekening af. Bij je overstap naar Vrijopnaam krijg je bij aanschaf van je eerste Paneelopnaam, twee Panelenopnaam cadeau t.w.v. € 198!

Meer informatie
Rotterdamse Munt: Oase in de stad

Smaken, geuren en kleuren. Die vind je in de tuinen van Rotterdamse Munt, midden in de stad. Een eetbare oase waar je de lekkerste kruiden en mooiste bloemen plukt. Als lid van Rabobank Rotterdam krijg je 10% korting op een knip- en plukkaartenset waarmee je zes mooie boeketten en zes mandjes kruiden plukt. Koop de set in de webshop met code Rabobank-Plukgeluk2021.

Meer informatie
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen