Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie winter 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuwsVerhalen over maatschappelijke projecten die wij steunenInterviews met lokale ondernemersLokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Jarige Job Ieder kind verdient een verjaardag

Even iets anders dan een aanbieding... In Nederland kunnen elk jaar kinderen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt ze met een verjaardagsbox t.w.v. € 35. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Elke maand ontvangen zeker 104 kinderen in onze regio zo'n box. Help jij ook mee? Doe een donatie.

Geldig: Ten allen tijde

Broodje bij ticket Kinderdijk

De molens van Kinderdijk: die moet je hebben gezien. En dat hoeft niet op een lege maag. Bij aankoop van een ticket krijg je bij het Kinderdijk-café een gratis broodje.

Geldig tot en met 31 maart 2022 en alleen op vertoon van Rabo &Co

Meer informatie over UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen