Jouw lidmaatschap

Als klant kun je ook lid worden van Rabobank Tilburg en omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met jouw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken vertegenwoordigt de ruim 33.000 leden uit onze regio. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail je tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Tilburg en omstreken. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

De Burgerij pakt uit

De Burgerij aan de Noordstraat is een stukje Parijs in Tilburg. In coronatijd brengt deze brasserie de Parijse sfeer bij je aan huis. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Vooral de plateaus zijn overheerlijk en razend populair. Bij een Plateau Buitengewoon of Plateau Visserij krijg je t/m april een mooie fles Burgerijwijn gratis. Bestel je plateau op deburgerij.nl en kies: Rabo-Rood, Rabo-Wit of Rabo-Rosé.

Ledenaanbieding

Meer informatie

Afval bestaat niet

Met de recycle afvalbakken van Orange Planet uit Dongen wordt afval scheiden nog duurzamer. Als wereldwijd leverancier van talloze bijzondere producten dragen we ook met deze afvalbakken ons steentje bij aan een mooiere wereld. Doet je mee? Nu exclusief voor leden van de bank met 30% korting. En dat is nog niet alles. Diezelfde korting krijg je op ons hele assortiment. Gebruik actiecode RABO&CO30 op orangeshop.eu.

Ledenaanbieding

Meer informatie

Voor verenigingen

Wil ook jouw sportvereniging duurzaam worden? Een bijdrage leveren aan het milieu en tegelijk kosten besparen? Maar weet je niet waar je moet beginnen en of en waar je subsidie krijgt? Neem dan contact op met TAKT Consultancy. Deze energie- én subsidie-expert kan ook jouw vereniging de weg wijzen. Tot 30 juni krijg je een advies en plan op maat voor de helft van het geld.

Ledenaanbieding

Stuur een mail

Korting op voorstellingen De Nieuwe Vorst

De Nieuwe Vorst is een eigentijds theater in een prachtige historische villa in het centrum van Tilburg. Laat je verrassen en uitdagen door makers van de toekomst en gevestigde namen met experimentele en spraakmakende voorstellingen. Leden van de bank krijgen € 5,- korting op de reguliere voorstellingen (normale prijs € 17,-). Reserveer via denieuwevorst.nl en gebruik de actiecode RABO.

Ledenaanbieding

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven