Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Afval bestaat niet

Met de recycle afvalbakken van Orange Planet uit Dongen wordt afval scheiden nog duurzamer. Als wereldwijd leverancier van talloze bijzondere producten dragen we ook met deze afvalbakken ons steentje bij aan een mooiere wereld. Doet je mee? Nu exclusief voor leden van de bank met 30% korting. En dat is nog niet alles. Diezelfde korting krijg je op ons hele assortiment.

Gebruik actiecode RABO&CO30 op orangeshop.eu.

Meer informatie
Voor verenigingen

Wil ook jouw sportvereniging duurzaam worden? Een bijdrage leveren aan het milieu en tegelijk kosten besparen? Maar weet je niet waar je moet beginnen en of en waar je subsidie krijgt? Neem dan contact op met TAKT Consultancy. Deze energie- én subsidie-expert kan ook jouw vereniging de weg wijzen.

Tot 30 juni krijg je een advies en plan op maat voor de helft van het geld.

Stuur een mail naar TAKT Consultancy
2e Signature Lunch gratis Culinair genieten bij Harboury

Eten bij Harboury is culinair genieten op een van de mooiste plekjes aan de Piushaven. De Signature Lunch van Harboury staat bekend om zijn exclusieve gerechten. Voor onze leden is in juli de 2e Signature Lunch gratis. Boek via harboury.nl o.v.v. Ledenaanbieding Rabobank.

Deze aanbieding is geldig tot 1 augustus 2021.

Meer informatie
Prachtig fotoboek Tilburgs nieuwe ritme

Fotografen Wil van Dusseldorp (l) en Ernest Potters laten op een indrukwekkende manier zien hoe Tilburg de afgelopen decennia is veranderd. Hun werk is verzameld in het prachtige fotoboek Het nieuwe ritme van Tilburg, dat in oktober verschijnt. Leden van de bank betalen bij voorintekening slechts € 30.

Deze aanbieding is geldig tot 1 september 2021.

Meer informatie
De Ponyfarm Tilburg 10% korting op alle activiteiten

Pony’s verzorgen, meedoen aan een speurtocht, op kamp, een kinderfeestje enz. Bij De Ponyfarm in Tilburg kan het allemaal. Koffie, thee en limonade zijn al gratis. Leden van onze bank krijgen 10% korting op de activiteiten. Ga naar deponyfarm.nl en gebruik code RABO.

Deze ledenaanbieding is geldig tot 1 oktober 2021.

Meer informatie
25% korting op de catalogus van Eva Jospin: Paper Tales 

Ontdek in Het Noordbrabants Museum de sprookjesachtige werelden van Eva Jospin. Met simpel bruin karton creëert Jospin indrukwekkende monumentale installaties. Droom weg in een wereld vol bomen, struiken en fantasierijke bouwsels.

Bestel nu met 25% korting de tentoonstellingscatalogus.

Koop de catalogus via de site
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen