Organisatie

Organisatie

Rabobank Utrecht en omstreken wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Rients Schuddebeurs is als Directeur Coöperatieve Rabobank van Rabobank Utrecht en omstreken verantwoordelijk voor de samenwerking tussen lokale Rabobanken in Utrecht en de Gooi- en Vechtstreek. Ook zet hij zich binnen én buiten de bank in voor een circulaire economie. Hij wil meebouwen aan een wereld waarin we zoveel mogelijk materialen hergebruiken en voedsel niet onnodig weggooien. Hij slaat graag een balletje op de tennisbaan, is fervent zeiler en speelt piano.

Rients Schuddebeurs

Rients Schuddebeurs

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Elske Overgoor, voorzitter Karen Anne Hüpler Steven Menke Franka Morssink

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Utrecht denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. Zij praten namens de meer dan 29.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in Utrecht en omstreken.

Onze ledenraad bestaat uit

Rick AalbersFrédérique ten BergeRik BurgerOlaf CotugnoJohan de BoerAnetta de JongGerdien de JongKarina de WinterFrank DekkerJacqueline DuerinckRembrandt ElberseLotte EntingKaren Anne Hὓpler-HebbenAriane KopJasper NobelFaranak NourbakhshJany PonsDerk RemmelinkPieter RoordaAhmet TaskanNazli TursucuMonique Smit- van den HamLaurens van DijkBenno van MarumThomas van OostenHenk van VlietStephan WolbersMarcel Woltjes

Lid worden van de ledenraad