Organisatie

Organisatie

Rabobank Utrecht en omstreken wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Rients Schuddebeurs is als directeur coöperatieve Rabobank van Rabobank Utrecht en omstreken verantwoordelijk voor de samenwerking tussen lokale Rabobanken in Utrecht en de Gooi- en Vechtstreek. Ook zet hij zich binnen én buiten de bank in voor een circulaire economie. Hij wil meebouwen aan een wereld waarin we zoveel mogelijk materialen hergebruiken en voedsel niet onnodig weggooien. Hij slaat graag een balletje op de tennisbaan, is fervent zeiler en speelt piano.

Rients Schuddebeurs

Rients Schuddebeurs

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Utrecht denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. Zij praten namens de meer dan 31.500 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in Utrecht en omstreken.

Wil je aanvullende informatie over de ledenraad of heb je interesse om zelf toe te treden dan kun je contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.MN@rabobank.nl.

Digizine Utrecht en omstreken
Dit online magazine geeft je inzicht wat de rol als ledenraadslid inhoudt en geeft je inzicht in onze maatschappelijk georiënteerde coöperatieve bank.