Doe dan mee met ons webinar op donderdag 2 juni van 19.30 – 21.00 uur

4 mei 2022 14:09

Wil je als eerste de nieuwste functionaliteiten en beta features testen in de Rabo App? Geef je dan nu op voor Rabo Labs. Rabo Labs is een omgeving binnen de Rabo App waar je als klant mee kunt doen aan experimenten. Met jouw feedback kunnen we de app en onze producten en diensten verbeteren.

Verzend het artikel per e-mail

Meedoen?

Aanmelden is eenvoudig. Je vindt Rabo Labs onder 'Profiel' in je Rabo App of Online Bankieren. Na het aanmelden heb je toegang tot de experimenten en kun je jouw mening geven. Zo vormen we samen de toekomst van digitaal bankieren. Als lid houden we je op de hoogte als er nieuwe experimenten klaarstaan. Het is niet verplicht om aan elke experiment mee te doen. Afmelden kan natuurlijk wanneer jij dat wilt.

Carbon Insights

Het eerste experiment waar je aan kunt meedoen is Carbon Insights. Bij Carbon Insights krijg jij als eerste de mogelijkheid om binnen je Rabo App inzicht te krijgen in je CO₂-uitstoot en het effect te zien van je duurzame keuzes. We geven je inzicht in hoe groen je al bezig bent en helpen je om je impact te verlagen. Schrijf je in om als eerste mee te doen.