Zet ondernemers in het zonnetje tijdens 'Dag van de Ondernemer'

3 november 2022 12:00

Op vrijdag 18 november is het de ‘Dag van de Ondernemer’. Op deze dag bedanken we jou als ondernemer voor je durf en je doorzettingsvermogen. Omdat jij en jouw bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land.

Verzend het artikel per e-mail

Ondernemers zijn de motor van de economie

Ondernemers dragen bij aan de groei van de economie, werkgelegenheid en welvaart. Ze denken ‘out of the box’, ook in tijden van crisis. Ze houden onze gemeenten leefbaar, zijn belangrijk voor het verenigingsleven, werken vreselijk hard en dragen bij aan een duurzamer Nederland. En zijn daarom de motor van de Nederlandse economie. Daar is Rabobank trots op.

Stuur een kaartje of hang een poster op

Wil jij zelf een ondernemer in je omgeving bedanken? Dat kan! Via de website van de Dag van de Ondernemer stuur je gratis een kaartje. Je kan ook namens je organisatie ondernemers in het zonnetje door een poster op te hangen.

Stuur een kaartje

Download de poster

Partner van de Dag van de Ondernemer

Rabobank is trotse partner van de Dag van de Ondernemer. Een partnerschap waarmee we willen laten zien dat we de toegevoegde waarde van ondernemers erkennen en waarderen. Wil jij ook een ondernemer bedanken? Kijk dan op www.dagvandeondernemer.nl wat jij kunt doen.

Ondernemers helpen elkaar

In Kennismakers ontmoeten verschillende ondernemers elkaar voor het eerst. Samen gaan ze in gesprek en helpen ze elkaar om zaken anders aan te pakken. Ze delen tips, ervaringen en praten over uitdagingen.

Bekijk hoe ondernemers elkaar verder helpen