Voetbalvereniging S.S.C.'55 maakt haar sportpark toekomstbestendig

25 januari 2022 13:57

Een duurzaam sportpark waar iedereen welkom is, daar zet S.S.C.'55 uit Sprang-Capelle zich voor in. Rabobank helpt de club met verenigingsondersteuning om dit mede mogelijk te maken.

Drie kinderen aan het voetballen

Ambitieus plan

SSC '55 schreef een ambitieus plan voor de toekomst van de club. Het doel daarvan is het realiseren van een gerenoveerde, duurzame en toegankelijke accommodatie. Met tal van vrijwilligers zet de club de schouders onder dit nieuwe project. Maar het ontbreekt de club nog aan kennis en middelen.

SSC ‘55 & Rabobank

Rabobank De Langstraat ondersteunt de club daarom via Rabo Clubsupport-Verenigingsondersteuning. Het traject leverde een goede onderbouwing op voor de draagkracht van de vereniging, die ervoor zorgde dat de gemeente een grote subsidie toekende aan de club. Ook zamelde de club zelf geld in om het plan te realiseren.


Vitale Leefomgeving

Rabobank vindt het belangrijk om bij te dragen aan een vitale leefomgeving en ondersteunt daarom het verenigingsleven en andere maatschappelijke initiatieven met haar kennis, netwerk, financieel of via Rabo Foundation.