Bankieren tijden de feestdagen

Bankieren tijdens de feestdagen

Op Goede Vrijdag (2 april) en met Pasen (zondag 4 en maandag 5 april) gelden er andere verwerkingstijden van het betalingsverkeer. Wil je nog een betaling doen vóór Goede Vrijdag of vóór Pasen? Zorg er dan voor dat je dit op tijd doet.

Betalingen rondom Pasen

Via de Rabo App, Rabo Online Bankieren en de Rabofoon kun je 24 uur per dag betalingen doen. Bij de meeste banken in Nederland staat het overgemaakte bedrag direct op de rekening van de ontvanger, ook tijdens weekenden en feestdagen.

Andere verwerkingstijden

Ingeplande betalingen met uitvoerdatum vrijdag 2 april, Goede Vrijdag, worden pas dinsdag 6 april bijgeschreven op de rekening van de ontvanger. 

Wil je zeker weten dat je betaling wordt verwerkt voor Goede Vrijdag en Pasen? Doe je betaling dan uiterlijk donderdag 1 april vóór 15.00 uur zonder te kiezen voor een uitvoeringsdatum in de toekomst. Betalingen na dit tijdstip, worden pas dinsdag 6 april overgeboekt.

Lees hieronder over onze verwerkingstijden per feestdag.

Meer over de verwerkingstijden

Bereikbaarheid kantoren & klantenservice

Voor de openingstijden van onze kantoren op Goede Vrijdag, kun je de website van jouw lokale Rabobank raadplegen. Onze Klantenservice is op Goede Vrijdag bereikbaar van 8.00 – 18.00 uur.

Met Pasen zijn al onze vestigingen gesloten. Dat geldt ook voor onze Klantenservice (telefonie en chat) en het Webcareteam. In geval van nood, kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact opnemen met Rabo Interhelp. Ben je je betaalpas kwijt of een verzekering openen? Via de Rabo App kun je al veel zelf regelen.

Wij wensen je een fijne feestdagen toe!

Bekijk de openingstijden van jouw Rabobank Zakelijke klant? Bekijk hoe bankzaken geregeld zijn tijdens de feestdagen