Hypotheek binnen een week

Vrouw draagt een verhuisdoos

Snel zekerheid of u een hypotheek kunt krijgen om uw droomhuis te kopen? Bij de Rabobank kunt u nu binnen een week een hypotheek afsluiten. Het huis van uw dromen kan dus volgende week al van u zijn. Zeker nu de huizen weer korter te koop staan, kan snel handelen nodig zijn.

Kort proces

“Doorlooptijden voor het verkrijgen van hypotheken zijn al sinds jaar en dag een van de grootste ergernissen van klanten. Die gaan we nu drastisch verkorten”, zegt Elze Vonk, bij Rabobank verantwoordelijk voor financieren, betalen en verzekeren Particulieren & Private Banking. “Met een hypotheek binnen een week zetten we een nieuwe standaard in de markt, en ook voor onszelf. Het is nou eenmaal leuker om met uw huis bezig te zijn, dan met de financiering ervan. Hoe korter dit proces, des te beter. Het is zo ingericht dat we alles, vanaf het eerste telefoontje van de klant tot en met het passeren van de woning bij de notaris, binnen een week kunnen afhandelen.”

Rust en overzicht

De klant speelt hierin zelf ook een belangrijke rol. En er zijn afhankelijkheden van derden, zoals een notaris of een werkgever. Elze vonk: “Waar het om gaat is dat we de klant snel de zekerheid kunnen geven of hij het huis dat hij op het oog heeft, daadwerkelijk kan kopen. Dat geeft rust en overzicht. En als afhandeling in een week gewenst is, kunnen we dat regelen. We doen hierbij geen concessies aan onze voorwaarden, advies en onze zorgplicht. Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in een mensenleven en dat vraagt uiteraard om zorgvuldigheid.” 

Ook zzp’ers en flexwerkers kunnen bij de Rabobank een hypotheek binnen een week afsluiten.


Lees meer over een hypotheek binnen een week

Utrecht, 25-4-2016

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn