Rabo Wallet beschikbaar voor alle Android-smartphones

Test onze vernieuwde Rabo Wallet.

De vernieuwde Rabo Wallet app is vanaf vandaag beschikbaar in de Google PlayStore. De belangrijkste verbetering is dat de app nu geschikt is voor de meeste Android-smartphones. Daarnaast is er geen speciale simkaart meer nodig. Zo wordt mobiel betalen voor steeds meer klanten mogelijk.

Rabo Wallet

Met de Rabo Wallet kunt u met uw smartphone betalen aan de kassa. U betaalt op dezelfde manier als wanneer u met uw bankpas contactloos betaalt. Handig als u even boodschappen wilt doen en geen portemonnee bij u heeft. Daarnaast kunt u in de app uw plastic klantenkaarten digitaal opslaan, zo hoeft u geen pasjes meer mee te nemen. U kunt de Rabo Wallet ook gebruiken voor parkeren. Met de app betaalt u uw parkeertijd zonder muntgeld of bankpas. U rekent eenvoudig af na iedere parkeersessie. Kortom, met de Rabo Wallet wordt uw mobiel uw portemonnee.

Verbeteringen

De vernieuwde Rabo Wallet is nu geschikt voor de meeste Android-smartphones. Daarnaast heeft u geen speciale simkaart meer nodig. “Er komen steeds nieuwe diensten bij die de dagelijkse boodschappen gemakkelijker maken”, aldus Suzan van Eeten, lead Productmanager Kopen & Verkopen bij de Rabobank. De afgelopen tijd is de vernieuwde Rabo Wallet uitgebreid getest onder een groep klanten. Aan de hand van hun feedback is de app doorontwikkeld. Volgens Van Eeten is alle feedback over de vernieuwde app welkom: “Heeft u zelf een idee? Dan horen we dat ook graag en gaan we kijken of we dat kunnen realiseren!”

De Rabo Wallet is beschikbaar voor particuliere klanten van 16 jaar en ouder met een Android-telefoon versie 5.0 of hoger.

Download de Rabo Wallet

Lees meer over Rabo Wallet

Utrecht, 8-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn